Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΑΝΙΑΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗ

Must Read

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ισόβια για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

***** ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ ****** Η φωτογραφία έχει ληφθεί χωρίς τη ρητή άδεια...

2 ΧΡΟΝΙΑ LOYAL CLUB ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ DJ DELEASIS

Με ένα μοναδικό πάρτι και καλεσμένους τον DJ Deleasis και τον Stefano...

Με πολλή χαρά αλλά και σκεπτικισμό, αποδέχτηκα την πολύ τιμητική πρόταση του υποψήφιου δημάρχου,Κυριακίδη Δημήτρη και επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Κιλκίς Μπροστά», για να ενταχθώ σε αυτόν, ως τοπική σύμβουλος Κιλκίς.

Χαρά, διότι εκτιμώ, ιδιαίτερα, τον Δημήτρη, πρωτίστως, ως άνθρωπο ακέραιο, ηθικό και εργατικό. Σκεπτικισμό,διότι γνωρίζω «από πρώτο χέρι» ότι η ενασχόληση με τα κοινά, εν προκειμένω με την τοπική αυτοδιοίκηση, από οποιοδήποτε «μετερίζι», προϋποθέτει να στερηθείς την οικογένειά σου, τα παιδιά σου, τον ελάχιστο ελεύθερο σου χρόνο, να καταβάλλεις λοιπόν, πολύ χρόνο και κόπο,να δουλέψεις και να κουραστείς, με σκοπό να προσφέρεις στην κοινωνία και στον συνάνθρωπο. 

Παρόλα αυτά, σκεπτόμενη ότι, πέρα από την οικογένειά σου, τις σπουδές σου, τη δουλειά σου, πρέπει να φροντίσεις και για τον τόπο σου, θα ήθελα να μου δώσετε την ευκαιρία να προσπαθήσω να φανώ χρήσιμηστο Κιλκίς μας. Θεωρώ ότι πρέπει να φροντίσουμε, όλοι/ες μας, να κάνουμε τόσο την πόλη μας, όσο και τα χωριά μας, πιο πράσινα, δημιουργώντας πολλές ζώνες πρασίνου, που τόσο λείπουν, πιο καθαρά, πιο όμορφα, πιο φιλικά, πιο σύγχρονα, με τις νέες τεχνολογίες στην υπηρεσία του δημότη και της δημότισσας, πιο φιλόξενα στα άτομα με κινητικές δυσκολίες, με περισσότερα πάρκα, περισσότερες παιδικές χαρές, με περισσότερες πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Όλοι/ες μαζί, να προσθέσουμε ένα μικρό λιθαράκι γιαμία κοινότητα, έναν δήμο, ο οποίος θα ενισχύσει την κοινωνική του πολιτική, με ένα δίκτυο συντονισμένης κοινωνικής φροντίδας, κυρίως για τους πιο «ευάλωτους», σε τόσο χαλεπούς οικονομικούς καιρούς,για έναν δήμο που θα «επενδύσει» στη νέα γενιά, στα ίδια του τα παιδιά, εξασφαλίζοντας τους άρτια και εξοπλισμένα σχολικά κτήρια, καλύπτοντας πάσης φύσεως ανάγκες που προκύπτουν, καθημερινά, στις σχολικές κοινότητες, υλοποιώντας προγράμματα πολιτισμού (μουσικής, χορού, θεάτρου κ.ά) και αθλητισμού, για έναν δήμο που θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει τους οικονομικούς πόρους για ναανακαινίσει τα λιγοστά, δυστυχώς, διατηρητέα κτήρια που μας έχουν απομείνει, για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με τα αδέσποτα ζώα, κατασκευάζοντας καταφύγια φιλοξενίας και φροντίδας, για έναν δήμο, για τον οποίο θα είμαστε υπερήφανοι/ες, για έναν δήμο «στολίδι», ο οποίος θα αναδείξει όλους αυτούς τους κρυμμένους φυσικούς, και όχι μόνο, «θησαυρούς» του, για έναν δήμο που θα προσελκύσει επισκέπτες/επισκέπτριες για όλο αυτό το ιστορικό του παρελθόν(ιστορικός τουρισμός), για έναν δήμο-πρότυπο, ίσως ακούγεται ακατόρθωτο, για έναν δήμο παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους υπόλοιπους. 

Ρομαντική; Ίσως! Συνάμα όμως και πραγματίστρια, δεδομένου ότι γνωρίζω ότι δεν είναι μόνο θέμα θέλησης. Πολλές φορές, πολλά από τα θέματα που μας απασχολούν και δυσκολεύουν την καθημερινότητά μας, ξεφεύγουν από τα όρια της αυτοδιοίκησης Α’ βαθμού, των διατιθέμενων οικονομικών πόρων, της προσωπικής βούλησης. Η εμπειρία μου, όμως, μου δίδαξε ότι όποιος/α προσπαθεί, στο τέλος, έστω και με πάρα πολύ κόπο και πολλή κούραση, τα καταφέρνει, καθώς και ότι εφόσον προσπαθούμε όλοι/ες μαζί ενωμένοι/ες, τα οφέλη μπορεί να είναι πολλαπλά! Άλλωστε, όλοι/ες κρινόμαστεκαθημερινά και θα κριθούμε και εν προκειμένω εκ του αποτελέσματος και όχι βάσει των αγαστών μας προθέσεων.

Το σημαντικό, λοιπόν, είναι να έχουμε όραμα, θέληση για δουλειά και προσφορά!  

Καλή επιτυχία σε όλες και όλους, με τελικό νικητή τον Δήμο μας! 

   Με εκτίμηση,

  Παπαδάκη Κων. Σουλτάνα (Τάνια)

Υποψήφια Σύμβουλος Κοινότητας Κιλκίς

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ισόβια για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

***** ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ ****** Η φωτογραφία έχει ληφθεί χωρίς τη ρητή άδεια...

2 ΧΡΟΝΙΑ LOYAL CLUB ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ DJ DELEASIS

Με ένα μοναδικό πάρτι και καλεσμένους τον DJ Deleasis και τον Stefano Milato, γιόρτασαν τα 2 χρόνια...

«Γρηγορόσημα» και λοιπές «εξυπηρετήσεις» στην Διεύθυνση Μεταφορών Κιλκίς – 11 συλλήψεις

Στην δικογραφία που σχηματίστηκε για κατά περίπτωση εγκληματική οργάνωση περιλαμβάνει ακόμη 57 άτομαΚατά...

Συμβολικός αποκλεισμός της νότιας πύλης της ΔΕΘ – Αύριο στις 12 το αγροτικό συλλαλητήριο

Σε συμβολικό αποκλεισμό μισής ώρας, της νότιας πύλης του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, προχώρησαν ομάδες αγροτών, εκφράζοντας...

Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς. Μικροί...
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία