Στο ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ ο Δημήτρης Αθανασιάδης με το Δημήτρη Κυριακίδη

                                               

Ο Δημήτρης Αθανασιάδης στηρίζει δυνατά το Δημήτρη Κυριακίδη και θεωρώντας ότι η υποψηφιότητά του για το Δήμο Κιλκίς είναι η καλύτερη αυτοδιοικητική επιλογή για τον τόπο και τους συμπολίτες μας, αποφάσισε να συμμετέχει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη δημοτική παράταξη ‘’Κιλκίς Μπροστά’’. Για να πάμε Μπροστά το Κιλκίς και τα χωριά μας με έργα!

Ο Δημήτρης Αθανασιάδης κατάγεται από την Κορωνούδα και είναι αγροτοκτηνοτρόφος, εστιασμένος επαγγελματικά στην οργανωμένη επιχειρηματική κτηνοτροφία. Ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας ο Δημήτρης Αθανασιάδης εκλέγεται από νεαρή ηλικία, από 20 χρονών, στην Κοινότητα της Κορωνούδας με γνώμονα το καλό του τόπου και των συγχωριανών του. Χάρη στην αγάπη και την εμπιστοσύνη τους εξελέγη Πρόεδρος στην Κοινότητα Κορωνούδας 
με γνώμονα το καλό του τόπου και των συγχωριανών του. Χάρη στην αγάπη και την εμπιστοσύνη τους εξελέγη Πρόεδρος στην Κοινότητα Κορωνούδας την περίοδο 2002-2006. Ασχολήθηκε επίσης δραστήρια με τον αγροτοσυνδικαλισμό ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Κιλκίς υπό την προεδρία του Γιάννη Υφαντίδη.
Ο Δημήτρης Αθανασιάδης ζει στην Κορωνούδα με την οικογένειά του και έχει τρία παιδιά, τον Αριστοτέλη, το Γιώργο και την Κυριακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου