Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2020

Επισκέψεις και συναντήσεις του Δημήτρη Τσαντάκη στη Βιομηχανική Περιοχή Παντελεήμονα – Νέας Σάντας

Must Read

Όταν η διοίκηση του Νοσοκομείου Κιλκίς δεν δικαιώνει, δεν στηρίζει και απορυθμίζει.

Λυπάμαι που αναγκάζομαι να αναδείξω την αμέλεια και ανεπάρκεια της διοίκησης του...

Έφυγε με νέο αεροπλάνο η αποστολή – Πιλότος: «ΠΑΟΚ είσαι»

Μετά την περιπέτεια που βίωσε η αποστολή του ΠΑΟΚ, με την αναβολή της...

Είναι γνωστό ότι ο Δημήτρης Τσαντάκης ως μηχανολόγος μηχανικός ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στον κλάδο της βιομηχανίας από τη ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς κοντά στον Βασίλη Σεργιαννίδη.

Όλο αυτό το διάστημα συνεργάστηκε με επιχειρήσεις σε όλη την επικράτεια του Δήμου Κιλκίς όσο και στην περιοχή βιομηχανιών του Παντελεήμονα – Νέας Σάντας. Έτσι σαν γνωστός από παλιά και αποδεικνύοντας ότι αναγνωρίζει την προσφορά των επενδυτών στον τόπο και τον μόχθο των εργαζομένων που απασχολούνται σε αυτές τις επιχειρήσεις, επισκέφθηκε αρχικά την Βιομηχανία Αλουμινίου ΕΛΒΙΑΛ Α.Ε. και την Βιομηχανία Υφασμάτων ΦΙΕΡΑΤΕΞ Αφοι Ανεζουλάκη Α.Ε.

Στην ΕΛΒΙΑΛ, την πλέον σύγχρονη και πρότυπη βιομηχανία παραγωγής και επεξεργασίας προφίλ αλουμινίου που κατατάσσεται 5η στον κόσμο με σχεδόν καθαρά εξαγωγικές εργασίες κυρίως σε χώρες της κεντρικής και βόρειας Ευρώπης, συναντήθηκε και είχε μία εποικοδομητική συζήτηση με τον πρόεδρο της εταιρείας κ. Δημήτρη Τζίκα.

Κατόπιν επισκέφθηκε την ΦΙΕΡΑΤΕΞ, μια κάθετα δομημένη επιχείρηση που δημιουργεί ποιοτικά υφάσματα και ηγετική κλωστοϋφαντουργική εταιρεία στην Ελλάδα όσο και καθιερωμένη στην παγκόσμια αγορά, όπου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο κ. Ιωάννη Ανεζουλάκη και με τον διευθυντή προσωπικού κ. Περικλή Κωνσταντινίδη.

Στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η διασύνδεση, δικτύωση κι ανάπτυξη πολυεπίπεδων συνεργασιών μεταξύ των επιχειρήσεων και του δήμου με απώτερο σκοπό την διασφάλιση νέων θέσεων εργασίας και ανάδειξη των δύο «βιομηχανικών περιοχών» του δήμου (Παντελεήμονα – Νέας Σαντας και Σταυροχωρίου) ως σταθεροί πυλώνες τοπικής ανάπτυξης.

Η επίσκεψη στη βιομηχανική περιοχή Σταυροχωρίου, που είναι και ο γνωστός τόπος δράσης του, γι’ αυτό και τον χαρακτηρίζουν ως παιδί της ΒΙ.ΠΕ., είναι προγραμματισμένη για τις 10 Απριλίου, όπου θα συναντηθεί με προέδρους, στελέχη και εργαζομένους των εκεί βιομηχανιών και εργοστασίων.

Για την ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ

Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς

Δημήτρης Β. Τσαντάκης

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

Όταν η διοίκηση του Νοσοκομείου Κιλκίς δεν δικαιώνει, δεν στηρίζει και απορυθμίζει.

Λυπάμαι που αναγκάζομαι να αναδείξω την αμέλεια και ανεπάρκεια της διοίκησης του Νοσοκομείου Κιλκίς, όταν η χώρα...

Έφυγε με νέο αεροπλάνο η αποστολή – Πιλότος: «ΠΑΟΚ είσαι»

Μετά την περιπέτεια που βίωσε η αποστολή του ΠΑΟΚ, με την αναβολή της πτήσης για Κράσνονταρ, και την...

Σιροπιαστή πορτοκαλόπιτα

Υλικά 200 γραμ. γιαούρτι300 ml. καλαμποκέλαιο300 ml. ζάχαρη300 ml. χυμό από πορτοκάλια20 γραμ. μπέικιν...
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία