ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ''ΚΙΛΚΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ'' ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΕΜΑΝΙΔΗΣ

Με το Δημήτρη Κυριακίδη και το  ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ και ο Γιώργος Κεμανίδης 
Το σταθερό πρόταγμα της δημοτικής παράταξης ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ για την ανανέωση της αυτοδιοικητικής ζωής, με νέους ανθρώπους, που έχουν ‘’καθαρό πρόσωπο’’,
κοινωνική αποδοχή, πάθος και διάθεση να εργαστούν δημιουργικά για το Δήμο μας και τους συμπολίτες μας γίνεται πράξη και με την υποψηφιότητα του ΓιώργουΚεμανίδηΟ Γιώργος Κεμανίδης κατέρχεται στο δημοτικό συνδυασμό με υποψήφιο Δήμαρχο το Δημήτρη Κυριακίδη για να προχωρήσουμε αποφασιστικά στο μέλλον, για να πάμε Μπροστά το Κιλκίς και τα χωριά μας. 
Ο Γιώργος Κεμανίδης συμμετέχει για πρώτη φορά ως υποψήφιος στην πρωτοβάθμια αυτοδιοίκηση με καθοριστικό κριτήριο στην απόφαση καθόδου του την έντονη προσωπικότητα, το ήθος και τη δυναμικότητα του Δημήτρη Κυριακίδη.     
Ο Γιώργος Κεμανίδης γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στο Κιλκίς. Ο πατέρας του καταγόταν από το Ελευθεροχώρι και η μητέρα του είναι από την Αργυρούπολη. Από το 1999 εντάχθηκε στην Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.Α.Σ) και αυτό το διάστημα υπηρετεί ως αστυνομικός στο Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς.
Ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και ως αθλητής και από διοικητική θέση ευθύνης. Σε νεαρή ηλικία έπαιζε χάντμπολ στην Α2 κατηγορία των ‘’Ποντίων Κιλκίς’’ ενώ διετέλεσε Πρόεδρος στον ποδοσφαιρικό αθλητικό όμιλο ‘’Ηρακλής’’ Αργυρούπολης για πολλά χρόνια. Ήταν,επίσης, μέλος και στο διοικητικό συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αργυρούπολης.
Είναι έγγαμος με τη Μαρία Σαραντοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου