Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ενημέρωση των συνδημοτών μας από τον ανεξάρτητο συνδυασμό της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΙΛΚΙΣ

Must Read

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ισόβια για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

***** ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ ****** Η φωτογραφία έχει ληφθεί χωρίς τη ρητή άδεια...

2 ΧΡΟΝΙΑ LOYAL CLUB ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ DJ DELEASIS

Με ένα μοναδικό πάρτι και καλεσμένους τον DJ Deleasis και τον Stefano...

Η επίσημη θέση της Νέας Δημοκρατίας είναι να προσφέρει «ελευθέρας» στα στελέχη και τους ψηφοφόρους της να συμμετάσχουν και να στηρίξουν όποιον δημοτικό συνδυασμό επιθυμούν, αρκεί να μην έχει την επίσημη στήριξη άλλου κόμματος.

 Ούτε χρίσμα, ούτε στήριξη μπορεί να επικαλείται πως έχει από τη Νέα Δημοκρατία, κανένας υποψήφιος δήμαρχος στην Ελλάδα εκτός των Αθηνών, Θεσσαλονίκης και Πειραιά.

Οι δημόσιες και επίσημες τοποθετήσεις της ηγεσίας της Πειραιώς, βάζουν οριστικό τέλος στην προσπάθεια ορισμένων τοπικών παραγόντων να παρουσιάσουν υποψήφιο δήμαρχο της περιοχής τους με την επίσημη υποστήριξη του κόμματος.

Αυτά προκύπτουν από το έγγραφο του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρη Αυγενάκη, που εστάλει  στους προέδρους ΝΟ.Δ.Ε., προέδρους ΔΗΜ.Τ.Ο., Γραμματέα Οργανωτικού και Βουλευτές, υποψήφιους Βουλευτές (Αρ.Πρωτ. 626 / 21 Μαρτίου 2019). Επισυνάπτεται το εν λόγω έγγραφο.

Τα παραπάνω επιβεβαιώνονται και από τις ραδιοφωνικές δηλώσεις στις 20 Μαρτίου της εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρίας Σπυράκησύμφωνα με τις οποίες η Νέα Δημοκρατία έχει προσφέρει στήριξη μόνο στους τρεις προαναφερόμενους δήμους και σε κανέναν άλλον.

Οι συνδημότες πλέον γνωρίζουν ότι πρέπει να επιλέξουν ελεύθερα και χωρίς ποδηγέτηση τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και δημοτικούς συνδυασμούς που είναι οι ικανότεροι και οι καταλληλότεροι.

Στελέχη και μέλη της Νέας Δημοκρατίας που συμμετέχουν στον δημοτικό συνδυασμό της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς δέχτηκαν κατά καιρούς, επιθέσεις, απειλές διαγραφών και αρνητικά σχόλια από κομματικούς παράγοντες, ενέργειες που απορρίπτονται (σύμφωνα με το παραπάνω έγγραφο) και δεν συνάδουν με την λειτουργία ενός δημοκρατικού κόμματος. Στην πόλωση και τον διχασμόπου επιδιώκουν κάποιοι δεν συμμετέχει ο συνδυασμός μας.

Η Ενωτική Δύναμη Κιλκίς συνεχίζει, ανεξάρτητη και δυνατή, την πορεία νίκης της, με στόχο το καλό του Δημότη και του τόπου μας. 

Για την ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ

Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς

Δημήτρης Β. Τσαντάκης

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ισόβια για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

***** ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ ****** Η φωτογραφία έχει ληφθεί χωρίς τη ρητή άδεια...

2 ΧΡΟΝΙΑ LOYAL CLUB ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ DJ DELEASIS

Με ένα μοναδικό πάρτι και καλεσμένους τον DJ Deleasis και τον Stefano Milato, γιόρτασαν τα 2 χρόνια...

«Γρηγορόσημα» και λοιπές «εξυπηρετήσεις» στην Διεύθυνση Μεταφορών Κιλκίς – 11 συλλήψεις

Στην δικογραφία που σχηματίστηκε για κατά περίπτωση εγκληματική οργάνωση περιλαμβάνει ακόμη 57 άτομαΚατά...

Συμβολικός αποκλεισμός της νότιας πύλης της ΔΕΘ – Αύριο στις 12 το αγροτικό συλλαλητήριο

Σε συμβολικό αποκλεισμό μισής ώρας, της νότιας πύλης του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, προχώρησαν ομάδες αγροτών, εκφράζοντας...

Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς. Μικροί...
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία