Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2020

Ανακοίνωση ένταξης στην ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ του ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ ΑΙΜΙΛΙΟΥ

Must Read

ΓΑΡΙΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ

Υλικά Λιγκουινι μακαρόνια 1/2κιλό γαρίδες...

ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΣΟΥ ΟΜΑΔΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ…

ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΣΟΥ ΟΜΑΔΑΣ...

Ο Αιμίλιος Νικολαΐδης, ο εργατικός και πάντα κοντά στον πολίτη Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οικονομικών του Δήμου Κιλκίς και πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας,

συμπορεύεται από σήμερα με την Ενωτική Δύναμη Κιλκίς, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη. Ένας πολυσχιδής Άνθρωπος και Υπέρ το δέον φιλότιμος, έτοιμος να συνεχίσει με τον μοναδικό του τρόπο την προσφορά στον τόπο μας.

Ο Αιμίλιος, κατάγεται από τις Καστανιές, πρώην τραπεζικός με γνώσεις οικονομικών. Υπηρέτησε πέρα των 30 ετών στη Θεσσαλονίκη, στο Κιλκίς, στη Γουμένισσα και στις Μουριές. Διετέλεσε Διευθυντής σε καταστήματα της Αγροτικής Τράπεζας. 

Βρίσκεται επί σειρά ετών στις επάλξεις της αυτοδιοίκησης. Εκλέγεται από το 2006 από τον λαό της πόλης του Κιλκίς και των χωριών μας. Στην τρέχουσα θητεία του ως Αντιδήμαρχος και με την άψογη συνεργασία με τους υπαλλήλους – συνεργάτες του Δήμου μας, βελτίωσε πέραν του δέοντος την οικονομική κατάσταση του Δήμου Κιλκίς χάρη στη συνετή και στοχευμένη, χωρίς θόρυβο, οικονομική διαχείριση. Ως πρόεδρος της Α’θμιας σχολικής επιτροπής και με την άψογη συνεργασία, με τους διευθυντές/διευθύντριες και προϊσταμένους/ προϊσταμένες όλων των σχολείων με μοναδικό σκοπό την προάσπιση της παιδείας μάχεται καθημερινά για το μέλλον του τόπου μας, που δεν είναι άλλο από τα παιδιά μας.

Ο Αιμίλιος Νικολαΐδης είναι ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να λείπει από την αυτοδιοίκηση, γιατί τα οφέλη που έχει αποκομίσει από την προσφορά του η κοινωνία είναι πολλαπλά. Τον καλωσορίζουμε στην Ενωτική Δύναμη Κιλκίς, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη και τον ευχαριστούμε θερμά που μας εμπιστεύεται με μοναδικό σκοπό την προσφορά του στον τόπο που αγαπάμε.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ

Ο Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς

Δημήτρης Β. Τσαντάκης

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

ΓΑΡΙΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ

Υλικά Λιγκουινι μακαρόνια 1/2κιλό γαρίδες 2...

ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΣΟΥ ΟΜΑΔΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ…

ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΣΟΥ ΟΜΑΔΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ…

ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ! Αφιερωμένη στο 1821 η 4η φανέλα του ΠΑΟΚ [ΦΩΤΟ]

Ο ΠΑΟΚ έδωσε στη δημοσιότητα την τέταρτου του φανέλα για φέτος η οποία θα είναι αφιερωμένη στην...
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία