ΕΥΔΟΚΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ: ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ)

Η Ευδοκία Παπαδοπούλου γεννήθηκε το 1999 και μεγάλωσε στο χωριό Ακρίτας Κιλκίς. Οι γονείς της είναι ο Δημήτριος Παπαδόπουλος και η Αναστασία Φλώρου. Τα δύο τελευταία χρόνια φοιτά στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών.


Η ενασχόλησή της με τα κοινά ξεκίνησε άτυπα μεν ουσιαστικά δε από τα μαθητικά της χρόνια, σε μαθητικά συμβούλια και τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους. Έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με το Ιστορικό Μουσείο Γρηγόρη Αυξεντίου, που βρίσκεται στο χωριό Ακρίτας, αναλαμβάνοντας ξεναγήσεις για σχολεία του νομού μας, καθώς και άλλων περιοχών της χώρας μας.

Προς τιμήν του Κύπριου ήρωα έχει οργανώσει και παρουσιάσει επίσης, εκδηλώσεις σε Ελλάδα και Κύπρο.

Αποφάσισε να είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ, γιατί θεωρεί ότι ο οραματιστής Παύλος Τονικίδης, λόγω της μεγάλης του εμπειρίας στα κοινά και της διαρκούς ευαισθησίας που επιδεικνύει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες του Δήμου Κιλκίς, είναι ο καταλληλότερος για τη θέση του Δημάρχου. 

Συντάσσεται λοιπόν, δυναμικά στο πλευρό του υιοθετώντας το όραμά του για ένα ΔΗΜΟ ΑΞΙΩΝ που θα εδράζεται σε άξιους ανθρώπους και θα υπηρετεί αξίες που διαχρονικά εμπνέουν και καθοδηγούν. 

Ως νέος άνθρωπος και ενεργός πολίτης οραματίζεται τη δημιουργία ενός Δήμου διαφορετικού, σύγχρονου και λειτουργικού που όχι μόνο θα αφουγκράζεται τους προβληματισμούς και τα προβλήματα των πολιτών, αλλά θα επιδιώκει με προσήλωση και δυναμισμό την επίλυσή τους. Ενός Δήμου που θα υπηρετεί τον πολίτη και δεν θα απαιτεί μόνο από αυτόν. Ενός Δήμου που θα στέκει αρωγός και συμπαραστάτης στους ανθρώπους κάθε ηλικίας και κυρίως στους αδύναμους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου