ΑΚΥΡΩΣΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΞΟΡΥΞΗΣ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΑ ΚΡΟΥΣΣΙΑ

ΚΙΛΚΙΣ  29-03-19

ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ - Ο Δήμος Κιλκίς στα χέρια του πολίτη.
-----------------------------------------------------------------------

Βασικός λόγος συζήτησης στην προ διμήνου συνάντηση του υποψηφίου Δημάρχου Δημήτρη Αγαθόπουλου με τον Υπουργό  Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σταθάκη Γεώργιο στην Αθήνα, ήταν να ικανοποιηθεί το αίτημα όλων των φορέων του δήμου μας, συμπεριλαμβανομένου και του Δήμου Κιλκίς, για την ακύρωση του διαγωνισμού έρευνας και εκμετάλλευσης χρυσού και χαλκού στα Κρούσσια. 
Πράγματι στην σημερινή ( 29-3-19) προγραμματισμένη συζήτηση στο πρωτοδικείο Αθηνών, το Υπουργείο ζήτησε αναβολή της εκδίκασης λόγω της επικείμενης ακύρωσης του διαγωνισμού με το αιτιολογικό της μη κοινωνικής συναίνεσης.
Το δικαστήριο ενέκρινε την αναβολή για 17-5-19. Πολύ σύντομα κατά δήλωση του Υπουργείου θα έχει ολοκληρωθεί η ακύρωση του διαγωνισμού.
Έτσι λοιπόν ένα δίκαιο καθολικό αίτημα των φορέων του Δήμου μας, μετά από πολυετείς αγώνες και προσπάθειες όλων μας, γίνεται πράξη.
Για άλλη μία φορά αποδεικνύεται ότι τα αυθόρμητα κινήματα δίκαιων αιτημάτων είναι αποτελεσματικά και καταδεικνύεται η αναγκαιότητα συμμετοχής και αγώνα.
Ως Δημοτική Παράταξη με αυτό το προφίλ θέλουμε να πορευτούμε και όταν θα αναλάβουμε τη διοίκηση του δήμου Κιλκίς. Αθόρυβα, αλλά αποτελεσματικά.  Θα είμαστε η φωνή και η έκφραση της τοπικής κοινωνίας και θα διεκδικούμε το καλύτερο για το φυσικό μας περιβάλλον και τους ανθρώπους αυτού του τόπου. 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ  ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ - Ο Δήμος Κιλκίς στα χέρια του πολίτη.  Ο Υπ. Δήμαρχος  Δημήτρης Αγαθόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου