ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ / ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΣΑΝΤΑΚΗ ΔΜΗΤΡΙΟΥ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΣΑΝΤΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Ο Δημήτρης Τσαντάκης γεννήθηκε στους Κάτω Αποστόλους Κιλκίς. Κατοικεί στο Κιλκίς από το 1991. Από παιδί δούλεψε στα χωράφια με τους αγρότες γονείς του, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τον κόπο και τον μόχθο των αγροτών. Σπούδασε στην Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠ Θεσσαλονίκης και είναι Μηχανολόγος Μηχανικός. 

Έχει λάβει και την άδεια  του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού. Υλοποίησε  Ερευνητικό πρόγραμμα στη βιομηχανική Διοίκηση και στο Μάρκετιγκ. 
Είναι πτυχιούχος και της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής Τεχνολογικής Εκπαίδευσης. Ως μηχανολόγος μηχανικός εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα για πολλά χρόνια στη ΒΙΠΕ Κιλκίς κοντά στον   Βασίλη Σεργιαννίδη (1991-1997).
Από το 1991 έως το 2001 διατηρεί δικό του Τεχνικό Γραφείο στο Κιλκίς, διδάσκει ως καθηγητής στις σχολές του ΟΑΕΔ, στο ΙΕΚ Κιλκίς και κάνει διαλέξεις σε συνέδρια και ημερίδες.
Από το 2002 υπηρετεί στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς. Είναι προϊστάμενος του Τεχνικού Τμήματος και γνωρίζει τη λειτουργία της Δημόσιας Διοίκησης. Τον κερδίζει όμως η Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ Βαθμού.
Από 2002 μέχρι το 2010 εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Πικρολίμνης και διετέλεσε αντιδήμαρχος και  πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου.  Επανεκλέγεται  το 2010 ως πλειοψηφών σύμβουλος στο μεγάλο πλέον Δήμο Κιλκίς και την περίοδο 2011 - 2013 είναι  αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων – Πολεοδομίας, αναπληρωτής Πρόεδρος  και μέλος Δ.Σ. στη ΔΕΥΑ Κιλκίς. 
Το 2014 οι δημότες τον επανεκλέγουν πάλι στις πρώτες θέσεις και την περίδο 2014-2019 ορίζεται και υπηρετεί ως αντιδήμαρχος στους τομείς της πρόνοιας, του πολιτισμού και της ποιότητας ζωής.
Η εντιμότητα, η εργατικότητα, η αποτελεσματικότητα, η αγάπη του για τον τόπο μας, η πίστη του στις παραδοσιακές και πατριωτικές αξίες μας, η καθημερινή επαφή που έχει με τους συμπολίτες μας για τα προβλήματά τους, καθώς και η μεγάλη εμπειρία του στη λειτουργία του Δήμου, συνδυασμένη με τους ανοιχτούς ορίζοντες που έχει αποτελεί τη σίγουρη επιλογή των συμπολιτών  μας για τις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές .
Υποδεχόμαστε τον αυριανό δήμαρχο Κιλκίς κ. Δημήτριο Τσαντάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου