Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2020

Υποψήφιος δήμαρχος Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης

Must Read

TNT Courier Κιλκίς

Είμαστε δίπλα σας!Εμπιστευτείτε μας για την αποστολή φακέλων και δεμάτων στην Ελλάδα...

Σε μια βαρύνουσα δέσμευση για τη πόλη του Κιλκίς προχώρησε ο υποψήφιος δήμαρχος Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης, μέσω βίντεο που ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

 Χαρακτηρίζοντας «τσιμεντόπαρκο» τις άθλιες και αντιαισθητικές κατασκευές στον ιστορικό για τη πόλη χώρο του Πάρκου – Κήπου, ο κ. Καζαντζίδης διατράνωσε με τον πιο αποφασιστικό τρόπο:

 «Για την κατασκευή που έκοψε το Κιλκίς στα δύο και διέλυσε τον εμπορικό δρόμο της Ελευθερίου Βενιζέλου, έχω να δηλώσω ότι την επομένη κιόλας της εκλογής μου ως δημάρχου θα τεθεί το ζήτημα και ο δρόμος θα ανοίξει και πάλι, ενώ θα αναμορφωθεί από την αρχή και όλη η περιοχή».

 Νέα πρόσωπα στον συνδυασμό

 Δυο από τα πλέον δραστήρια μέλη της τοπικής μας κοινωνίας είναι οι νέες προσχωρήσεις στον συνδυασμό «ΚΙΛΚΙΣ – ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» του υποψηφίου δημάρχου Αναστάσιου (Σούλη) Καζαντζίδη.

 Πρόκειται για τον απόστρατο στρατιωτικό του Ναυτικού Νίκο Νίτσα από την Κρηστώνη και την γυμνάστρια Εύη Καζαντζίδου, απόφοιτο ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στις αθλητικές δραστηριότητες κλειστού χώρου, μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Ανοικτού Πανεπιστημίου Ελλάδος στο τμήμα Διαχείρισης της γήρανσης και των χρόνιων νοσημάτων, και ιδιοκτήτρια του γυμναστηρίου yoga pilates house.

Εξ` άλλου, η δημοτική παράταξη «ΚΙΛΚΙΣ – ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με τον διευθυντή του Ειδικού Σχολείου Κιλκίς Γιάννη Κακουλίδη.

«Η ευαισθησία, η αποτελεσματικότητα και το έργο του κ. Κακουλίδη στο Ειδικό Σχολείο θα αποτελέσουν έναν σημαντικό πυλώνα της αυριανής διοίκησης του δήμου μας στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Μαζί και με τα νέα μας στελέχη μπορούμε καλύτερα, να βγάλουμε το Κιλκίς από τη μιζέρια», τονίζει για τις νέες συνεργασίες ο κ. Καζαντζίδης.

 Δραστηριότητες

 Ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης παραβρέθηκε τη Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στην εκδήλωση κοπής της πίτας του βουλευτή Κιλκίς, Γιώργου Γεωργαντά, στον οποίον ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο και στον αγώνα του.

 Την προηγούμενη μέρα ο κ. Καζαντζίδης παραβρέθηκε στην αντίστοιχη εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Χειμαδιού, όπου είχε τη δυνατότητα να συζητήσει με τον πρόεδρο και μέλη του Συλλόγου θέματα που απασχολούν τον δραστήριο αυτό φορέα και τον όμορφο οικισμό του δήμου μας.

                                         

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

TNT Courier Κιλκίς

Είμαστε δίπλα σας!Εμπιστευτείτε μας για την αποστολή φακέλων και δεμάτων στην Ελλάδα...

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ. ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΣΤΟ 7ο ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Κλείνει το ένα σχολείο μετά το άλλο. Κλειστό και το 7ο Λύκειο στην Καλλιθέα καθώς μαθητές πραγματοποιούν...

Καλούνται όλοι οι γονείς και κηδεμόνες, ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΆΡΤΗ 23/9/2020 στις 17:30μμ στην πλατεία του ΕΥΡΩΠΟΥ ΠΑΙΟΝΊΑΣ

Όλοι θα έχετε πληροφορηθεί για το θέμα της φοίτησης παιδιών μεταναστών και προσφύγων από το Καμπ της...

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης: «Ζήτω το Έθνος – Ζήτω η Ελλάδα μας – Ζήτω οι ΕΔ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Πύρινο κήρυγμά από τον Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης, Παύλο. Αφού αναφέρθηκε στις τουρκικές προκλήσεις...
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία