Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2020

ΣΤΑ ΥΨΗ Η ΚΟΝΤΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΑΡΑΠΙΔΗ ΡΑΦΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗ ΦΑΜΕΛΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕ (ΦΩΤΟ+ΕΓΓΡΑΦΟ)

Must Read

Όταν η διοίκηση του Νοσοκομείου Κιλκίς δεν δικαιώνει, δεν στηρίζει και απορυθμίζει.

Λυπάμαι που αναγκάζομαι να αναδείξω την αμέλεια και ανεπάρκεια της διοίκησης του...

Έφυγε με νέο αεροπλάνο η αποστολή – Πιλότος: «ΠΑΟΚ είσαι»

Μετά την περιπέτεια που βίωσε η αποστολή του ΠΑΟΚ, με την αναβολή της...

Ύστερα από την ερώτηση του δημοσιογράφου Αραπίδη Ραφαήλ και την απάντηση του Υφυπουργού Σωκράτη Φάμελλου τον Νοέμβριο του 2018, ο Αραπίδης Ραφαήλ έστειλε εκ νέου επιστολή προς τον Υφυπουργού Σωκράτη Φάμελλο με καινούργια στοιχεία και φωτογραφίες από τον οποίο ζητάει εκ νέου στοιχεία και διευκρινίσεις για την <<σκοτεινή>> υπόθεση στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης. Όπως είπε ο Αραπίδης Ραφαήλ σύντομα θα δημοσιευθούν πληθώρα εγγράφων και φωτογραφιών τα οποία θα σοκάρουν τον κόσμο και ταυτόχρονα θα γεννήσουν χιλιάδες ερωτήματα σχετικά με το περιβαλλοντικό σκάνδαλο στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε την επιστολή του Αραπίδη Ραφαήλ προς τον Σωκράτη Φάμελλο ( ακολουθούν φωτογραφίες και έγγραφο το οποίο εστάλη ως συνημμένο στον Υφυπουργό):Κύριε Φάμελλε. Σε συνέχεια της έρευνας που πραγματοποιώ, για την επίλυση του περιβαλλοντικού προβλήματος στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης και την λειτουργία επιχειρήσεων χωρίς άδεια που επιβαρύνουν το περιβάλλον και δημιουργούν κινδύνους για την δημόσια υγεία, θα ήθελα να μου λύσετε κάποιες απορίες που έχω. Όπως θυμάστε είχαμε ξαναμιλήσει μαζί για το συγκεκριμένο θέμα τον Νοέμβριο του 2018. Από τότε μέχρι σήμερα έχουν περάσει πάνω από 3 μήνες ωστόσο το πρόβλημα παραμένει. Προχθές παρευρέθηκα ο ίδιος στην περιοχή και έβγαλα φωτογραφίες και βίντεο με drone ώστε να τα χρησιμοποιήσω στο αναλυτικό ρεπορτάζ που θα δημοσιεύσω σύντομα. Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι από ότι ο ίδιος διαπίστωσα το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο από ότι πίστευα. Παρατήρησα περισσότερες περιοχές πάνω στον κεντρικό δρόμο Θέρμης Βασιλικών σε κοινή θέα από τους περαστικούς, γεγονός το οποίο εκτός της υποβάθμισης της περιοχής και του περιβάλλοντος δυσφημίζει και τον δήμο. Δεν έχω δει καμιά ουσιαστική βελτίωση! Οι υπηρεσίες περιβάλλοντος από όπου και να προέρχονται γιατί δεν μπορούν να παρέμβουν? Δεν λειτουργεί το κράτος ή υπάρχει αδιαφορία από όλους για τους πολίτες και τη Θεσσαλονίκη? Δεν γνωρίζω αν τιμά τον δήμο Θέρμης να συναλλάσσεται με τέτοιες παράνομες επιχειρήσεις. Σε μία από τις τοποθεσίες υπάρχει όχημα με σήμανση του δήμου φωτογραφία την οποία και έχω. Πιστεύετε ότι συναλλάσσεται πραγματικά ο δήμος ή κάποιοι προσπαθούν να τον εμπλέξουν? Τι έχετε να πείτε για αυτό; *Σας ενημερώνω επίσης ότι ο κ.Βαναζούντας Επ. (Γενικός Διευθυντής ΕΔΟΕ) είπε ότι καμία τέτοια επιχείρηση δεν έχει επίσημη άδεια από τον εθνικό φορέα 

*Σας είχα πει ότι θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκαλο σε αυτή την υπόθεση ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ 

*Η απάντηση σας θα αναρτηθεί στα πλαίσια της έρευνας που κάνω!ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

Όταν η διοίκηση του Νοσοκομείου Κιλκίς δεν δικαιώνει, δεν στηρίζει και απορυθμίζει.

Λυπάμαι που αναγκάζομαι να αναδείξω την αμέλεια και ανεπάρκεια της διοίκησης του Νοσοκομείου Κιλκίς, όταν η χώρα...

Έφυγε με νέο αεροπλάνο η αποστολή – Πιλότος: «ΠΑΟΚ είσαι»

Μετά την περιπέτεια που βίωσε η αποστολή του ΠΑΟΚ, με την αναβολή της πτήσης για Κράσνονταρ, και την...

Σιροπιαστή πορτοκαλόπιτα

Υλικά 200 γραμ. γιαούρτι300 ml. καλαμποκέλαιο300 ml. ζάχαρη300 ml. χυμό από πορτοκάλια20 γραμ. μπέικιν...
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία