Δήλωση προσχώρησης Νίκου Αβραμίδη στο δημοτικό συνδυασμό του Δημήτρη Κυριακίδη

Εδώ και είκοσι χρόνια ασχολούμαι με τα κοινά με γνώμονα  το καλό των πολιτών και του τόπου μου, από οποιαδήποτε θέση ευθύνης. Ως Πρόεδρος Αναπήρων ν. Κιλκίς, ως Πρόεδρος του Γηροκομείου Κιλκίς, ως Νομαρχιακός και Δημοτικός Σύμβουλος και ως  Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κιλκίς. Εργάστηκα ως τεχνικός υπάλληλος του ΟΤΕ και σήμερα είμαι συνταξιούχος.


Θέλω και απαιτώ οι άνθρωποι που βρίσκονται και ζουν στον τόπο μας να έχουν ποιότητα  ζωής. Η κοινωνία σήμερα χρειάζεται ανθρώπους που πράττουν, που δίνουν λύσεις, που ασκούν χρηστή διαχείριση,  που συμπαρίστανται στους αδύναμους συμπολίτες μας, έτοιμοι να δώσουν ένα χέρι βοηθείας, ισχυροποιώντας τις  δομές κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης.
Για όλους τους παραπάνω λόγους συμπορεύομαι με το Δημήτρη Κυριακίδη. Έναν άνθρωπο με όραμα, με αποφασιστικότητα, με εμπειρία, γνώση και διάθεση για δημιουργία.
 Με νέες προτάσεις μετατρέπουμε το Δήμο σε έναν διαφορετικό, σε έναν αναπτυξιακό οργανισμό που θα παρέχει αναβαθμισμένες υπηρεσίες στον πολίτη και θα δημιουργεί ικανότερες προϋποθέσεις για τη συμμετοχή του στη συνδιαμόρφωση θετικών τοπικών πολιτικών. 
Όλοι μαζί θα αλλάξουμε τη δική μας ζωή και τη ζωή των παιδιών μας, στην πόλη μας και τα χωριά μας, δίνοντας προοπτική στο Δήμο μας.
Ο Δήμος Κιλκίς κοντά στους Ανθρώπους του με Δήμαρχο τον Δημήτρη Κυριακίδη.
Με εμπειρία, γνώση και προοπτική. Με νέο όραμα,  καινοτόμες ιδέες για ένα Δήμο που θα υπηρετεί τους πολίτες του.
Νίκος Αβραμίδης