ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ: ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΟΥΛΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Για Έναν “ΔΗΜΟ Για ΟΛΟΥΣ”

Την απόφασή του να συστρατευθεί, ενώνοντας τις δυνάμεις του με την δημοτική παράταξη «ΔΗΜΟΣ για ΟΛΟΥΣ» του σημερινού δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου κ. Πέτρου Σούλα, έλαβε ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ελεύθεροι» κος Φάνης Παπαδόπουλος.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου γιατί επέλεξε να μην είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος αφού πλέον με τον Κλεισθένη ευνοεί και επιβάλει μελλοντικές συνεργασίες ο κος Παπαδόπουλος τόνισε χαρακτηριστικά: <Ο νέος νόμος είναι καταρχάς η «ταφόπλακα» της τοπικής αυτοδιοίκησης, θα δούμε πανελλαδικά τραγελαφικά γεγονότα να συμβαίνουν, από εκβιασμούς μέχρι «κολοτούμπες» , <η επιλογή της συστράτευσης έγινε με γνώμονα το καλό του δήμου μας , ο ρόλος της αντιπολίτευσης είναι άχαρος και επειδή ποτέ δεν μπαίνω σε διαδικασία μετεκλογικής συνεργασίας με αντάλλαγμα , αποφάσισα να ενώσω σήμερα τις δυνάμεις μου , την 10ετή εμπειρία μου στην τοπική αυτοδιοίκηση και την 30ετή εμπειρία μου από τον χώρο της δημοσιογραφίας. Γνωρίζω και την κάθε πέτρα στον Εύοσμο, έχω περπατήσει το κάθε στενό του 2ου μεγαλύτερου δήμου της Μακεδονίας Θράκης. > και συνέχισε < πάντως το βασικό κριτήριο της επιλογής μου ήταν ότι ο Πέτρος Σούλας λειτούργησε με χαρακτηριστική διαφάνεια σε όλα τα θέματα και ιδικά στα οικονομικά, πράγμα που είχα πολλά χρόνια να δω, από την εποχή του Παναγιώτη Αλεξανδρίδη και του Σταμάτη Διονυσίου> 
Βιογραφικό.
Γεννήθηκε το 1963 στο Σαρλερουά Βελγίου από μετανάστες γονείς με καταγωγή από τα Κύργια Δράμας. Κατοικεί στον Εύοσμο από το 1992.
Είναι παντρεμένος με την Αθηνά Ιωαννίδου εκπαιδευτικό (2ο Γυμνάσιο Ευόσμου) και έχει 2 παιδιά τον Παύλο 23 ετών και την Σοφία 17 ετών. 
Είναι δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «Ο Πολίτης » 
Από το 1995 έως το 2001 ήταν μέλος Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συντακτών Περιοδικού τύπου Μακεδονίας-Θράκης και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων

Από το 2002 έως και το 2011 ήταν Γενικός Γραμματέας της Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ (Ένωση Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου Μακεδονίας Θράκης). 
Συνιδιοκτήτης στο θρυλικό «Ράδιο Ακρόπολις» και διευθυντής ειδήσεων από το 1987-1993.
Έχει συνεργαστεί με πολλά ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης κάνοντας εκπομπές με θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης. 
Από το 1994 εκδίδει την ανεξάρτητη μηνιαία κοινωνική και πολιτική εφημερίδα «Ο Πολίτης » 
Από το 1996 έως το 2001 εκδίδει την δεκαπενθήμερη εφημερίδα «Δυτικός Κόσμος» με θέματα και ρεπορτάζ από τις δυτικές συνοικίες τις Θεσσαλονίκης. 
Το 2005 δημιούργησε το ενημερωτικό site «politispress.gr» με ειδήσεις, άρθρα και σχόλια από τον κόσμο και την Ελλάδα. 
Είναι Σύμβουλος Έκδοσης στα γαστρονομικά περιοδικά «Sorbet» και «Import».
Από το 1994-2000 ήταν Υπεύθυνος Τύπου του Σ.Ε.Ε.Β. Ευόσμου (Σύνδεσμος Εμπόρων Επαγγελματιών & Βιοτεχνών). 
Από το 2000-2005 ήταν Γενικός Γραμματέας στον Σ.Ε.Ε.Β. Ευόσμου.
Το 2010 για πρώτη φορά ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και εκλέχτηκε.
Από το 2011 έως και τον Φεβρουάριο του 2013 ήταν πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Κορδελιού Ευόσμου.
Από το 2011 έως τον Φεβρουάριο του 2013 ήταν μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου.
Από το 2011 έως το 2012 ήταν μέλος του Συνδέσμου Κοιμητηρίων Δυτικής Θεσσαλονίκης. 
Το 2014 ήταν υποψήφιος δήμαρχος στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου.
Το 2015 εκλέχτηκε γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου για 2 χρόνια όπου και έληξε η θητεία του χωρίς να θελήσει να διεκδικήσει και την επόμενη θητεία. 
Είναι διαχειριστής της μεγάλης τράπεζας αίματος «Ο Πολίτης».
Από τον Απρίλιο του 2016 είναι Πρόεδρος Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. Ένωσης Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου Μακεδονίας Θράκης

Πηγή politispress.gr