ΜΕ 153 «ΝΑΙ» ΠΕΡΑΣΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ. Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΛΙΩΣΕΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ. ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟ-ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ! ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΣΤΕ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ-ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ

Με 153 ψήφους η κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από το Ελληνικό Κοινοβούλιο είναι γεγονός.
Με 153 «ναι», 146 «όχι» και 1 «παρών» πέρασε η Συμφωνία των Πρεσπών.
Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος ψήφισε θετικά, όπως και ο Σπύρος Λυκούδης, η Έλενα Κουντουρά, ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος αλλά και Κατερίνα Παπακώστα. «Παρών» ψήφισε ο Γρηγόρης Ψαριανός.

«Ναι» επίσης από τον Γιώργο Μαυρωτά και τον Σταύρο Θεοδωράκη. Αντίθετα «όχι» πήρε η Συμφωνία από τον Κωνσταντίνο Ζουράρη όπως και από τον Βασίλη Κόκκαλη.
Στη διάρκεια της ψηφοφορίας ένταση προκλήθηκε όταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης ψήφισε λέγοντας «όχι στην προδοσία». Ο Πρόεδρος της Βουλής θεώρησε άκυρη την ψήφο του και τον κάλεσε να επιλέξει ανάμεσα στο «ναι», «όχι» ή «παρών» επειδή όπως εξήγησε δεν προσμετρώνται ψήφοι με πολιτικό περιεχόμενο.Τελικώς το επεισόδιο θεωρήθηκε λήξαν, ο κ, Μπαρμπαρούσης επέστρεψε στην αίθουσα και ψήφισε «όχι» εν μέσω αντιδράσεων από τα έδρανα της παράταξής του.
Είναι Μεγάλη Παρασκευή και μάλιστα Μαύρη Παρασκευή για την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού που πενθεί για την Μακεδονία μας και την ψήφιση της συμφωνιας των Πρεσπών.
Black Friday για τουτς «εμπόρους» της Μακεδονίας που την ξεπουλάνε αλλά και για τους σκοπιανούς που «ψωνίζουν» κοψοχρονιά.
Για μας η Μακεδονία ήταν και θα παραμείνει για πάντα μια και ελληνική.

Πηγή makeleio.gr