Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΞΗΜΕΡΩΣΕ Η «ΜΑΥΡΗ» ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ! Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ! ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 12:ΟΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ!

Must Read

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ισόβια για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

***** ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ ****** Η φωτογραφία έχει ληφθεί χωρίς τη ρητή άδεια...

2 ΧΡΟΝΙΑ LOYAL CLUB ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ DJ DELEASIS

Με ένα μοναδικό πάρτι και καλεσμένους τον DJ Deleasis και τον Stefano...

Όλα έτοιμα για την… αποστολή αυτοκτονίας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και μερικών ακόμη πρόθυμων βουλευτών. Σήμερα το μεσημέρι ο Αλέξης Τσίπρας και οι υπόλοιποι «Εφιάλτες» θα λάβουν μία κρίσιμη απόφαση, η οποία είναι βέβαιο ότι θα έχει ολοκληρωτικές συνέπειες για την πατρίδα μας. Στις 14.30 θα πουν «ναι» στην κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Μία συμφωνία που παραχωρεί στα Σκόπια όχι μόνο το όνομα, αλλά και «μακεδονική» γλώσσα και ταυτότητα!


Σήμερα οι 145 συμπαγείς του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και οι πρόθυμοι βουλευτές που βρέθηκαν από τα υπόλοιπα κόμματα και κυρίως από τους ΑΝ.ΕΛ., το Ποτάμι και τη ΔΗΜ.ΑΡ, θα κυρώσουν μία ξεκάθαρα βλαπτική για τα εθνικά μας συμφέρονται συμφωνία, την οποία οι Έλληνες στην συντριπτική τους πλειονότητα απορρίπτουν!

Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μια επώδυνη εθνική υποχώρηση της Ελλάδας απέναντι σε ένα κρατικό μόρφωμα, το οποίο θέλει τα πάντα εδώ και τώρα, χωρίς, απλούστατα, να έχει αλλάξει το παραμικρό στο Σύνταγμά του!

Κύριες και Κύριοι, εσείς που θέλετε να πείτε «ναι» στη συμφωνία, να έχετε στο νου ότι σήμερα με την υπερψήφιση της Συμφωνίας,μετατρέπεστε απευθείας σε προδότες.

Στις 12 το ραντεβού που δίνει η Επιτροπή για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας
Σε νέα συγκέντρωση σήμερα το μεσημέρι, πριν, δηλαδή, να ξεκινήσει η προγραμματισμένη για τις 14:30 ψηφοφορία για κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, καλεί η Επιτροπή για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Το ραντεβού έχει οριστεί για την πλατεία Συντάγματος στις 12 το μεσημέρι.

«Θα είμαστε συνεπείς στο νέο ραντεβού που ορίζουν για την κήδευση της Μακεδονίας μας» αναφέρεται στην ανάρτηση-κάλεσμα μέσω Facebook

Η σημερινή ψηφοφορία και η άγρια κόντρα Τσίπρα – Μητσοτάκη
Η συζήτηση του σχεδίου νόμου του υπουργείου Εξωτερικών για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών συνεχίζεται σήμερα Παρασκευή 25 Ιανουαρίου, με απόφαση της σύσκεψης του προεδρείου της Βουλής, κατόπιν εισήγησης του προέδρου, Νίκου Βούτση.

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής επί του νομοσχεδίου θα αρχίσει στις 09:00 και θα ολοκληρωθεί με ψηφοφορία, η οποία αναμένεται να διεξαχθεί περί τις 14:30, δι’ εκφωνήσεως του καταλόγου των βουλευτών.

Κατά τα λοιπά, η χθεσινή συζήτηση στιγματίστηκε από τη «λυσσαλέα» προσπάθεια των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και των «προθύμων» συναδέλφων τους από κόμματα όπως οι ΑΝ.ΕΛ., το Ποτάμι και τη ΔΗΜΑΡ να προβάλουν επιχειρήματα υπέρ της κατάπτυστης Συμφωνίας των Πρεσπών.

Τσίπρας: «Φταίνε όλοι οι προηγούμενοι πρωθυπουργοί, η Ιστορία θα μας δικαιώσει»
Εκνευρισμένος, σε πανικό και με εμφανή πρόθεση να επιρρίψει ευθύνες στην αντιπολίτευση για το ξεπούλημα της Μακεδονίας που επιχειρεί ο ίδιος, εμφανίστηκε ο Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή.

Ο πρωθυπουργός προσπάθησε ανεπιτυχώς να δικαιολογήσει την αντεθνική πολιτική του πετώντας τη μπάλα στην εξέδρα και κατηγορώντας τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για τις πολιτικές που είχαν ασκήσει τα προηγούμενα χρόνια στο Σκοπιανό.

Μητσοτάκης: «Ως πρωθυπουργός δεν θα επιτρέψω την είσοδο των Σκοπίων στην Ε.Ε.»
Για «εθνική ήττα» και «συμφωνία που έχει ήδη ακυρωθεί στη συνείδηση του λαού, προσβάλλει την αλήθεια και την Ιστορία της χώρα», έκανε λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ομιλία του για τη Συμφωνία των Πρεσπών στην Ολομέλεια της Βουλής, εξαπολύοντας παράλληλα σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση για τις πρακτικές που ακολούθησε

«Ο ΣΥΡΙΖΑ την ώρα που καταρρέει, επιμένει στην καταστροφική του αποστολή», σχολίασε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή εξέθεσε συλλήβδην το πολιτικό σύστημα της Χώρας για την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, προτείνοντας σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να παραιτηθούν μαζικά ώστε να μπλοκαριστεί κάθε κοινοβουλευτική διαδικασία.

Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος σχολίασε αρχικά την άρνηση της ΝΔ να αποδεχτεί την πρόταση αντισυνταγματικότητας της Χρυσής Αυγής για το σύμφωνο των Πρεσπών, τονίζοντας πως η στάση της ΝΔ ήταν ένα ΟΧΙ απέναντι στο Σύνταγμα των Ελλήνων.

Επανέλαβε πως ενδεχόμενη πρόταση μομφής από την πλευρά της ΝΔ είναι ευπρόσδεκτη και η Χρυσή Αυγή θα την υπερψηφίσει.
Το μείζον όμως είναι να εκφραστεί η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων που αντιτίθεται στην συμφωνία των Πρεσπών.

Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγήςπρότεινε σύμφωνα με το άρθρο 51 του Συντάγματος να παραιτηθούν ΟΛΟΙ οι Βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, οπότε θα ακολουθήσει η Χρυσή Αυγή και έτσι θα οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές για να μην περάσει η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.

Γεννηματά: Ανοιχτή η ρίζα του αλυτρωτισμού – Δεν έχει τέλος ο κατήφορος
Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε κατά τη συζήτηση στη Βουλή η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

Η κυρία Γεννηματά υποστήριξε πως με τη Συμφωνία των Πρεσπών ανοίγουμε νέες πληγές γιατί παραμένει ανοιχτή η ρίζα του αλυτρωτισμού.

Θεοδωράκης: Αν απορρίψουμε τη Συμφωνία, η χώρα θα απορριφθεί διεθνώς

«Δεν θα σας πω σήμερα ποιος «σκότωσε» την Κ.Ο. του Ποταμιού. Όμως οι 220.000 ψηφοφόροι του, θέλουν να μάθουν εδώ και τώρα ποιος προσπαθεί να μας φιμώσει. Θα σας το πω σε μια εβδομάδα», είπε ο κ. Θεοδωράκης, ξεκινώντας την ομιλία του στη Βουλή και αφήνοντας υπόνοιες για πολιτική μεθόδευση πίσω από τη διάλυση της Κ.Ο. του κόμματός του.

«Ποια θα είναι η τύχη της χώρας μας αν σήμερα οι βουλευτές πουν όχι στη συμφωνία; Τότε θα πρέπει να ζήσουμε με ένα κράτος που θα συνεχίσει να λέγεται παντού και πάντα Μακεδονία – σκέτο. Η επιδίωξη ενός συμβιβασμού έπρεπε να είναι πατριωτικός στόχος. Σε περίπτωση απόρριψης της συμφωνίας η χώρα θα απομονωθεί διεθνώς. Θα συγκρουστούμε με την ΕΕ. Θα συγκρουστούμε με το ΝΑΤΟ. Θα συγκρουστούμε με τις ΗΠΑ», επισήμανε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Κουτσούμπας: «Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι ΝΑΤΟϊκή»
Δριμύ «κατηγορώ» εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Η συμφωνία που υπογράψατε κ. Τσίπρα είναι ΝΑΤΟϊκή. Εσείς κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ φθάνετε να λέτε ότι πρόκειται για μια διμερή συμφωνία και ότι η είσοδος στο ΝΑΤΟ είναι επιθυμία του λαού της γειτονικής χώρας. Από πού προκύπτει αυτό;», διερωτήθηκε ο γ.γ. του ΚΚΕ.

Και πρόσθεσε: «Κάποιοι επικαλέστηκαν ακόμα και το ΕΑΜ λέγοντας ότι η δική σας αριστερά φέρνει την συνέχεια. Λίγη ντροπή. Το ΕΑΜ έγραψε ιστορία γιατί δεν υποτάχθηκε στις σειρήνες εκείνης της εποχής. Τολμάτε να βάζετε στο στόμα σας την Ειρήνη Γκίνη, ηρωίδα που εκτέλεσαν τα γερμανικά όπλα με την σφραγίδα «made in USA», αυτούς που προσκυνάτε εσείς σήμερα. Τσιράκια είστε των Αμερικάνων και του ΝΑΤΟ Ποτέ η σημαία του ΕΑΜ του Δημοκρατικού Στρατού δεν στάθηκε ούτε θα σταθεί δίπλα στην σημαία του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης», είπε σε έντονο ύφος ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Καμμένος: «Υπάρχει σχέδιο διάλυσης των ΑΝ.ΕΛ.»
Δείχνοντας ως υπαίτιο τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, κατήγγειλε το βράδυ της Πέμπτης (24/01/2019) από το βήμα της Βουλής σχέδιο διάλυσης του κόμματός του από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Ίσως λαμβάνω τον λόγο τελευταία φορά ως πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. γιατί ήδη επεξεργάζονται το σενάριο διάλυσης των ΑΝ.ΕΛ.. Αυτό δεν σημαίνει, βέβαια, ότι θα φιμωθούμε», είπε ο κ. Καμμένος ξεκινώντας την ομιλία του στη Βουλή.

Λεβέντης: «Κύριε Τσίπρα μειοδοτήσατε σε βάρος της χώρας»
«Απαγγελία ποιημάτων έγινε απόψε σε αυτήν την αίθουσα. Από αύριο η Ελλάδα έχει εθνικό πένθος. Οι μόνοι που χαίρονται είναι η παρέα του κ. Τσίπρα. Ο κ. Μητσοτάκης προσευχόταν δε να κάνει τη δουλειά του ο Τσίπρας, να φύγει από τα χέρια του η «βόμβα»», είπε κατά την ομιλία του στη Βουλή, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

«Εγώ πόνταρα ότι ο κ. Τσίπρας θα ήταν έξυπνος και θα πήγαινε σε εκλογές. Δεν ήταν. Κύριε Τσίπρα, θα είστε εσείς απέναντι στην ιστορία που μειοδοτήσατε σε βάρος της χώρας», πρόσθεσε απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό.

«Ο Καμμένος που ήταν όλη μέρα μαζί με τον Τσίπρα δεν είχε αντιληφθεί τίποτα για τη ζύμωση της Συμφωνίας των Πρεσπών;», διερωτήθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Πηγή makeleio.gr

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ισόβια για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

***** ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ ****** Η φωτογραφία έχει ληφθεί χωρίς τη ρητή άδεια...

2 ΧΡΟΝΙΑ LOYAL CLUB ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ DJ DELEASIS

Με ένα μοναδικό πάρτι και καλεσμένους τον DJ Deleasis και τον Stefano Milato, γιόρτασαν τα 2 χρόνια...

«Γρηγορόσημα» και λοιπές «εξυπηρετήσεις» στην Διεύθυνση Μεταφορών Κιλκίς – 11 συλλήψεις

Στην δικογραφία που σχηματίστηκε για κατά περίπτωση εγκληματική οργάνωση περιλαμβάνει ακόμη 57 άτομαΚατά...

Συμβολικός αποκλεισμός της νότιας πύλης της ΔΕΘ – Αύριο στις 12 το αγροτικό συλλαλητήριο

Σε συμβολικό αποκλεισμό μισής ώρας, της νότιας πύλης του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, προχώρησαν ομάδες αγροτών, εκφράζοντας...

Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς. Μικροί...
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία