Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ του Ράμα με τον Σόρος…


Kατά τη διάρκεια της εννέα ημερών επίσκεψής του στη Νέα Υόρκη, για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, ο Έντι Ράμα δεν παρέλειψε να συναντήσει τον «μεγάλο ευεργέτη», όπως τον έχει αποκαλέσει, Τζορτζ Σόρος.
Ο 87χρονος Τζορτζ Σόρος  χρηματοδοτεί δεκάδες ΜΚΟ σε όλο τον πλανήτη που υποστηρίζουν «δικαιώματα».

Ο Τζορτζ Σόρος θεωρείται «προστάτης» των Σκοπίων αλλά και του Αλβανού Πρωθυπουργού, ο οποίος αν και γνωρίζει ότι ο Λευκός Οίκος έχει τον δισεκατομμυριούχο σε μαύρες λίστες, έσπευσε να τον δει, αδιαφορώντας για την οργή του Ντόναλντ Τραμπ.
Ο Έντι Ράμα είχε μυστική συνάντηση με τον Τζορτζ Σόρος και τον γιο του Άλεξ Σόρος, η οποία διέρρευσε όταν ο γιος Σόρος ανάρτησε φωτογραφία των τριών τους στο Instagram.

Ο 31χρονος γιος του Τζορτζ Σόρος έγραψε και την ακόλουθη λεζάντα λατρείας για τον Έντι Ράμα, τον ίδιο άνθρωπο που στη χώρα του κατηγορούν ότι ευθύνεται για τη μετατροπή της Αλβανίας σε μια απέραντη χασισοφυτεία:
«Πάντα είναι ευχάριστο να συναντάς τον πρωθυπουργό της Αλβανίας Εdi Rama έναν αναγεννησιακό άνδρα ο οποίος έχει γίνει σύμβολο της φιλελεύθερης Δημοκρατίας στην Αλβανία και επίσης είναι ένας παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνης. Για να μην αναφέρω ότι είναι ο μόνος πρωθυπουργός που φορούσε T-shirt του Michael Jordan σε επίσημες συναντήσεις, αν και είμαι ένας διαχρονικός οπαδός της Knicks, δεν έχω τίποτα προσωπικό παρά μόνο σεβασμό».