Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Συνέντευξη του βουλευτή Κιλκίς Χρήστου Χατζησάββα στον δημοσιογράφο Αραπίδη Ραφαήλ

Must Read

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ισόβια για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

***** ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ ****** Η φωτογραφία έχει ληφθεί χωρίς τη ρητή άδεια...

2 ΧΡΟΝΙΑ LOYAL CLUB ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ DJ DELEASIS

Με ένα μοναδικό πάρτι και καλεσμένους τον DJ Deleasis και τον Stefano...

Καταρχήν θα ήθελα να μου μιλήσετε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νομός Κιλκίς 


Όλοι οι νομοί της Ελλάδας έχουν περιέλθει σε μια δυσχερή κατάσταση, λόγω μνημονιακών περικοπών από τον προϋπολογισμό αλλά και λόγω συνενώσεων δήμων.
Στο Κιλκίς έγινε η χειρότερη ενοποίηση δήμων, με «Καποδίστρια» και «Καλλικράτη» δημιουργήθηκαν δυο τεράστιοι και υδροκέφαλοι δήμοι. ΄Στον ένα δήμο έκανε τα χωριά και πρώην δήμους να γίνουν δορυφόροι της πόλης του Κιλκίς και στον άλλον δορυφόρους του Πολυκάστρου.

Το εκτρωματικό και υδροκέφαλο αποτέλεσμα φέρνει σε δύσκολη μοίρα όποιον θέλει να αντιμετωπίσει προβλήματα, είναι γεωγραφικά και οικονομικά, σχεδόν αδύνατο. Μέσα στο Κιλκίς συναντάς από αστικό τοπίο μέχρι πλήρως αγροτοκτηνοτροφικό και από πεδινό μέχρι ακραία ορεινό.
Οι λόγοι που ο νομός Κιλκίς όμως έχει τα προβλήματα αυτά είναι γιατί οι πολιτευτές του Τότε, βολεύονταν με το να έχουν δυο θέσεις, υπερ-δημάρχων, μιας και ήταν ένα καλό αντάλλαγμα για να απαλλαγούν από συγκεκριμένα πρόσωπα από τα Εθνικά ψηφοδέλτια που θα ήταν εσωκομματικοί τους αντίπαλοι.

Ίδιοι λόγοι μικροπολιτικής ισχύουν και στο ότι ο Νομός Κιλκίς εξαιρείτε από όποια πρόβλεψη υπάρχει για βοήθεια σε ακριτικούς νομούς. Για το Αθηναϊκό κέντρο ο Νομός μας θεωρείτε μη ακριτικός νομός και σε αυτό συνηγορούσε το πολιτικό κατεστημένο επι δεκαετίες. Αυτό πρέπει να αλλάξει!


Μεγάλη μερίδα των πολιτών του Κιλκίς δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή τομέα (αγροτικά και κτηνοτροφία). Πείτε μας τα προβλήματα και τις ανησυχίες που σας μεταφέρουν

Αποτελεί μεγάλο πρόβλημα το ότι ο Έλληνας αγρότης δεν έχει σωστό προσανατολισμό. Οι επιδοτήσεις τον έχουν οδηγήσει σε αντιπαραγωγικά μονοπάτια και απώλεια δικαιωμάτων καλλιέργειας. Η βιωματική εκπαίδευση των νέων αγροτών έχει διακοπεί «βίαια» και είναι δύσκολο να επανέλθει στους παλαιότερους ρυθμούς. Ακόμα όμως και οι νέοι που αποφασίζουν να ασχοληθούν με τον αγροτικό τομέα, εγκλωβίζονται στην μέγγενη του ευρώ και της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, που μόνο κοινή δεν είναι μιας και στοχοποιεί την παραγωγικότητα των χωρών του Νότου. Οι τιμές των παραγόμενων προϊόντων είναι ιδιαίτερα χαμηλές και θα πρέπει να υπάρξει άμεσα Κρατική παρέμβαση, συναιτεριστική καλλιέργεια και τυποποίηση. Αν ο αγρότης στης Ελλάδα δεν δει καλύτερη ημέρα, να μη περιμένει να δει κανένας άλλος.    

Θα ήθελα να μου πείτε τώρα λίγα πράγματα για την προσπάθεια διάσπασης του αγώνα των αγροτών από κόμματα και συγκεκριμένα του ΚΚΕ (από τον κύριο Μπούτα για παράδειγμα)

Όταν ο πολυήμερος αγώνας των αγροτών για να λήξει χρειάζεται ένα μπουκάλι τσίπουρο και δέκα τρακτέρ να κάνουν παρέλαση στην πλατεία συντάγματος, είναι ευκολονόητο ότι κάποιος πούλησε τον αγώνα αυτόν. Το ΚΚΕ γενικότερα, ότι δεν μπορεί να το καπελώσει το δαιμονοποιεί και ότι καπελώνει το αδρανοποιεί! Η ιδεολογία αυτή φτιάχτηκε ως αντίβαρο στον καπιταλισμό και ως τέτοιο λειτουργεί. Είναι τυχαίο ότι καμία από τις εκδηλώσεις του ΚΚΕ δεν τυγχάνει σοβαρής καταστολής από το Κράτος; Τους θεωρούν ακίνδυνους, παίρνουν τα όπλα μόνο αν κινδυνέψει το κόμμα τους, τις υπόλοιπες ημέρες, ανοίγουν οι γραμμές των ΜΑΤ για να περάσει το ΚΚΕ-ΠΑΜΕ. Το είδαμε να γίνεται μπροστά στα μάτια μας στο συλλαλητήριο της έκθεσης, όπου οι Έλληνες πατριώτες έτρωγαν ξύλο και χημικά και το ΚΚΕ-ΠΑΜΕ πέρασε ανενόχλητο μέχρι την είσοδο της ΔΕΘ.

Στο θέμα του μεταναστευτικού και των hot spot που δημιουργούν σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια παρά τις αντιδράσεις της ελληνικής κοινωνίας. Ποιες είναι οι θέσεις της Χρυσής Αυγής σε αυτό το θέμα;

Τα έχουμε πει χιλιάδες φορές εντός και εκτός βουλής. Μεταναστευτικό ΔΕΝ υπάρχει. Είναι λαθρομετανάστες – ισλαμιστές – εισβολείς που με επίγνωση ή όχι της κατάστασης, συμμετέχουν σε έναν εποικισμό της Ελλάδας και της Ευρώπης κατ’ επέκταση που γρήγορα θα οδηγήσει σε έναν πόλεμο πολιτισμικό-θρησκευτικό που μπορεί να μη γίνει με οργανωμένους στρατούς αλλά σίγουρα θα είναι αιματηρός.
Το ισλάμ είναι μια θρησκεία που πιστεύει ΔΗΘΕΝ στην ειρήνη και την αγάπη, όσο είναι μειοψηφία. Όταν το Ισλάμ γίνει δυνατό σε μια περιοχή, αφήνει μόνο ερείπια και αποκεφαλισμένα πτώματα. Όσον αφορά την Ελλάδα, λόγω του επικείμενου διαμελισμού της Τουρκίας, θα προσπαθήσουν να διαμελίσουν και την Ελλάδα, με βάση ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο των Η.Π.Α με την δημιουργία της Κεντρικής Βαλκανικής Δημοκρατίας με πρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη.( Το πρότεινε και ανοιχτά και ξεδιάντροπα ο βουλευτής των ΑΝΕΛ – Λαζαρίδης ως ένα καλό όνομα για τα ΣΚΟΠΙΑ)

Όπως σε όλη την Ελλάδα, έτσι και το Κιλκίς έχει μεγάλο αριθμό προσφύγων και λαθρομεταναστών. Ποια τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε σαν νομός και ποια η άποψη του κοσμου καθώς και η δική σας προσωπικά.

Hot Spot σημαίνει τζακ ποτ για κάποιους. Δεν υπάρχει ανθρωπισμός ούτε στους εθελοντές ούτε και στις ΜΚΟ που είναι ΑΔΡΑ αμειβόμενοι και δεν δουλεύουν δωρεάν. Το μη κερδοσκοπικές δεν σημαίνει και μη αμειβόμενες. Τα προβλήματα είναι ο φόβος των πολιτών για το τι θα γίνει όταν κοπεί το «τσάμπα» στους λαθρομετανάστες(ενοίκιο-ΔΕΗ-ΟΤΕ-νερό-κινητά-τρόφιμα-ένδυση-υπόδηση κλπ). Επίσης έχουν καταληφθεί όλα τα διαμερίσματα του αστικού ιστού και δύσκολα κάποιος που κάνει οικογένεια, είναι φοιτητής ή στρατιωτικός μπορεί να βρει διαμέρισμα προς ενοικίαση και αν βρει οι τιμές είναι 30-40% ακριβότερα από πριν.

Η άποψη του κόσμου είναι συντριπτικά αρνητική.

Εγώ ως βουλευτής ενός λαϊκού κόμματος δεν θα μπορούσα να είχα διαφορετική άποψη από τον κόσμο του Κιλκίς. ΑΜΕΣΑ να εφαρμοστεί ο νόμος και να πάνε όλοι αυτοί που ήρθαν παράνομα στην χώρα μας, πίσω από εκεί που ήρθαν! Όχι στην Ελλάδα Όχι στην Ευρωπαϊκή Ήπειρο.

Και κάτι τελευταίο και πολύ σημαντικό. Πείτε μας την άποψη σας και την άποψη της Χρυσής Αυγής, σχετικά με την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας ΜΑΣ στα Σκόπια

Η κομμουνιστική παραδοχή ότι η ιστορία ξεκινάει όποτε βολεύει τους μπολσεβίκους δεν μας βρίσκει σύμφωνους ως Χρυσή Αυγή.
Η ιστορία έχει ήδη ξεκινήσει την ώρα που το χέρι ενός ανθρώπου την γράφει και το στόμα ενός ραψωδού την απαγγέλει. Χιλιάδες χρόνια πίσω υπάρχουν αποδείξεις για τον Έλληνα Αλέξανδρο και τους προγόνους του. Οπότε ζήτημα δεν υπάρχει στην πραγματικότητα. 

Όμως η προδοτική στάση των προηγούμενων δεκαετιών από ΌΛΑ τα κόμματα οδήγησε στην τελική προδοσία που βρήκε πρόσφορο έδαφος με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Δεν ξεχνάμε επίσης ότι τα στελέχη και βουλευτές της ΝΔ είχαν λάβει εντολή ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης και άλλαξε η εντολή όταν είδαν το πόσο μαζικά ο κόσμος συμμετείχε. 

Η Χρυσή Αυγή δεν ανήκει στους νεόκοπους Μακεδονομάχους.
Πριν από 25 χρόνια τύπωνε στο εξώφυλλο της Εφημερίδας της τον τίτλο «ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ»
Πριν από 15 χρόνια δεχόμασταν χημικά και ξύλο από τα ΜΑΤ έξω από το ξενοδοχείο 
Capsis εμποδίζοντας το Ουράνιο Τόξο να κάνει συνέδριο.
Πριν 15 χρόνια κάναμε δράσεις στο Ξινό νερό και σε άλλες περιοχές για να ανεβάσουμε το ηθικό των κατοίκων που εκβίαζε το παρακράτος.
Πριν 10 χρόνια σταματούσαμε την συνεδρίαση για το δήθεν «Μακεδονικό λεξικό»
Πριν 10 και πλέον χρόνια πηγαίναμε στην Έδεσσα και σταματούσαμε την λειτουργία των γραφείων του Ουρανίου Τόξου.
Πριν 5 χρόνια στο Κιλκίς και συγκεκριμένα στην Γρίβα καταφέραμε να στηρίξουμε την προσπάθεια των κατοίκων να απαλλαγούν από κάποιους που είχαν μετατρέψει την ετήσια πολιτιστική τους εκδήλωση σε πανηγύρι αλυτρωτισμού των Σκοπιανών και των πρακτορίσκων τους.
Τα χρόνια εκείνα όλοι οι νεόκοποι αυτοί σημερινοί πατριώτες – αναχώματα – της Χρυσής Αυγής, ήταν άλλοι στην Νέα Δημοκρατία αμειβόμενοι συνεργάτες, άλλοι συνεργάτες σε κανάλια απάτη, άλλοι έκαναν στρατιωτική καριέρα ως Πασόκοι… Όπως έχει πει ο Αρχηγός μας Νικόλαος Μιχαλολιάκος Δυστυχώς για όλους όσους είναι απέναντι από την Χρυσή Αυγή ή λειτουργούν ως αναχώματα της, η Χρυσή Αυγή έχει μια παράδοση αγώνων δεκαετιών, έχει φυλακίσεις, έχει νεκρούς. Κάτι που όσα χρήματα και αν ξοδέψεις ή προβολή από τα σάπια ΜΜΕ να έχεις, δεν μπορείς να τα αποκτήσεις!

Πες μας ένα μήνυμα το οποίο θέλεις να περάσεις στον ελληνικό λαό


Δεν έχει σημασία αν ήσουν αριστερός ή δεξιός
Δεν έχει σημασία τι ψήφιζες
Δεν έχει σημασία αν είσαι φτωχός ή πλούσιος

Το ερώτημα που κάνω σε όλους είναι κοινό!

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ;
ΑΝ ΝΑΙ
ΤΟΤΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!


ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ισόβια για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

***** ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ ****** Η φωτογραφία έχει ληφθεί χωρίς τη ρητή άδεια...

2 ΧΡΟΝΙΑ LOYAL CLUB ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ DJ DELEASIS

Με ένα μοναδικό πάρτι και καλεσμένους τον DJ Deleasis και τον Stefano Milato, γιόρτασαν τα 2 χρόνια...

«Γρηγορόσημα» και λοιπές «εξυπηρετήσεις» στην Διεύθυνση Μεταφορών Κιλκίς – 11 συλλήψεις

Στην δικογραφία που σχηματίστηκε για κατά περίπτωση εγκληματική οργάνωση περιλαμβάνει ακόμη 57 άτομαΚατά...

Συμβολικός αποκλεισμός της νότιας πύλης της ΔΕΘ – Αύριο στις 12 το αγροτικό συλλαλητήριο

Σε συμβολικό αποκλεισμό μισής ώρας, της νότιας πύλης του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, προχώρησαν ομάδες αγροτών, εκφράζοντας...

Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς. Μικροί...
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία