ΝΔ: Η ΚΥΡΙΑ ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΑΠΑΤΗ


Τη συνέντευξη της Κατερίνας Νοτοπούλου, υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης σχολίασε καυστικά η Νέα Δημοκρατία καταγγέλλοντας την υφυπουργό ότι διέπραξε απάτη καθώς όπως η ίδια παραδέχθκε δεν εργάστηκε ποτέ ως συμβασιούχος καθαρίστρια όπως είχε προσληφθεί.
Αναλυτικά, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός δήλωσε: «Η συνέντευξη της νέας υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης αποκάλυψε χθες μια καλοστημένη απάτη στην οποία μετείχε και η ίδια. Η κ. Νοτοπούλου παραδέχθηκε ότι τρύπωσε στο Δήμο Θεσσαλονίκης ως συμβασιούχος καθαρίστρια, αλλά δεν έκανε ποτέ αυτή τη δουλειά καθώς είχε συμφωνήσει από πριν να βολευτεί σε θέση γραφείου.

Και για να προλάβουμε οποιαδήποτε παρερμηνεία:
Μια εργαζόμενη στην καθαριότητα, προφανώς μπορεί να γίνει υπουργός. Όπως και κάθε νέος άνθρωπος που κρίνει ο πρωθυπουργός ότι μπορεί να μετέχει στο υπουργικό συμβούλιο. Όχι όμως η κ. Νοτοπούλου, η οποία διέπραξε απάτη. Διότι αυτό που παραδέχθηκε στη συνέντευξή της είναι ότι εκμεταλλεύτηκε τις ελλείψεις που υπάρχουν στην καθαριότητα για να μπει από το παράθυρο σε θέση γραφείου του Δήμου Θεσσαλονίκης».
https://www.aixmi.g
r