Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΧΑΛΚΕΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ

Must Read

ΗΛΙΑ Α. ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΗΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥ – ΑΝΑΛΥΤΟΥ

Η διεθνής πολιτική, όπως και στα προηγούμενα άρθρα μας αναφέραμε, αποτελεί μεθοδευμένο προϊόν στρατηγικών σχεδιασμών, από τα ποικίλα γνωστά και άγνωστα κέντρα, παραγωγής Διεθνούς Επιστημονικής Προπαγάνδας και επιβολής προσδιορισμένων θέσεων και παγκόσμιων προσανατολισμών.

Στο παρόν άρθρο θα επικεντρώσουμε – σε γενικά φυσικά γραμμές – στα πλέον ισχυρά αυτά «Διεθνούς» και παγκοσμίου εμβελείας «κέντρα» επιρροής και τους συστηματικούς κατ’ επάγγελμα διεθνείς πολιτικούς οι οποίοι και υπηρετούν πιστά τα ύποπτα και σκοτεινά σχέδια των κύκλων αυτών.

Το «Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων» το γνωστό (C.R.F.) των ΗΠΑ έχει καταστεί μία πανίσχυρη πολιτική δύναμις στις ΗΠΑ με την ψήφιση του νόμου περί ομοσπονδιακών αποθεμάτων. Η ψήφιση αυτή έγινε το 1913, με τη διαδικασία του «κατεπείγοντος» στην αμερικανική Γερουσία και τέθηκε σε ισχύ το 1922.

Εγκαθιδρύθηκε έτσι ένας πολυδύναμος οργανισμός στις ΗΠΑ, ο οποίος είναι ιδιωτικός, λειτουργεί, ανεπίσημα μεν, αλλά οι αποφάσεις

του έχουν τρομερή ισχύ, όχι μόνο για τις ΗΠΑ αλλά για ολόκληρο τον πλανήτη. Άτυπα – ανεπίσημα, ανεύθυνα, αλλά ουσιαστικά.

Η υποδομή του αποτελείται από μία μικρή ελιτίστικη ομάδα πολιτικών, καθηγητών, δημοσίων προσώπων, όλων κατεχόντων ανώτερες θέσεις – «κλειδιά» εξουσίας στις ΗΠΑ.

Το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων ελέγχεται σήμερα βασικά από έναν ισχυρότατο «ιδιώτη» τον μεγαλοτραπεζίτη Δανιήλ Rockfeller, η οικογένεια του οποίου παραδοσιακά, ανήκει στη«Μυστική Αδελφότητα» και στο Μασονικό Τάγμα.

Τα πλέον γνωστά ονόματα που ανήκουν στο (C.F.R.) και συνδυάζουν την «ιδιωτική δράση με την πολιτική, είναι τα εξής:

α. Ο γνωστός μας Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκυ.

β. Χένρι Κίσιγκερ ο γνωστός ανθέλληνας από την εισβολή στην Κύπρο.

Πρώην υπουργός Εξωτερικών, πρώην σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας, μέλος της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ της Τριμερούς Επιτροπής και άλλων αγνώστων λεσχών παρομοίων απασχολήσεων.

* Ο Δανιήλ Rockfeller.

* Ο Κόλιν Πάουελ.

* Οι πρώην πρόεδροι, Κάρτερ – Μπους – Φορντ και Κλίντον.

Και φυσικά πολλοί οικονομικοί παράγοντες του βιομηχανικού συμπλέγματος.

Όπως μας πληροφορούν Αμερικανοί συγγραφείς και ερευνητές, όπως π.χ. ο γνωστός για τις πολύχρονες προσπάθειές του, και έρευνές του, συγγραφέας πρώην καθηγητής του Πανεπιστημίου του Τέξας στην πολιτική επιστήμη και τις διεθνείς σχέσεις Tex Marrs, ο οποίος γράφει ότι στα μέλη του (C.F.R.) τοποθετούνται σε ανώτερες θέσεις – κλειδιά στην παγκόσμια εξουσία, και έχουν ως άμεσο στόχο

την εγκαθίδρυση μιας ενιαίας παγκόσμιας ηγεσίας υπό την επωνυμία Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Εξέχοντα μέλη επίσης του Συμβουλίου είναι οι πολύ γνωστοί Αμερικανοί δημοσιογράφοι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Όπως π.χ. αναφέρει έτερος Αμερικανός ερευνητής, ο Dwight Kimman, οι δημοσιογράφοι Dan Rather, Ted Koppel, Irving Levine, Barbara Nalters αποτελούν εξέχοντα μέλη του (C.F.R.).

Θα κλείσουμε το παρόν σημείωμά μας για το πανίσχυρο αυτό συμβούλιο των ΗΠΑ που διεκδικεί παγκόσμια επιρροή αλλά και μεθοδεύει υποδούλωση των συμφερόντων των λαών και των εθνών – κρατών με το τι υποστηρίζουν οι Αμερικανοί οι οποίοι γνωρίζουν από προσωπικές γνώσεις και εμπειρίες για αυτόν τον οργανισμό.

Ο καθηγητής Richard Gardner του Ινστιτούτου Ανθρωπιστικών Σπουδών του Άσπεν του Κολοράντο, έγραψε: «Οι οίκοι της παγκόσμιας τάξης θα οικοδομηθεί από τη βάση προς τα πάνω. Ένας περιορισμός της κάθε εθνικής κυριαρχίας, θα διαβρωθεί σιγά-σιγά βήμα-βήμα, και όχι με μια άμεση έφοδο εναντίον της».

Ο κύριος αυτός είναι βασικό στέλεχος του (C.F.R.).

Ο αντιναύαρχος, ναυτοδίκης των ΗΠΑ και επί (δέκα έξ) χρόνια στέλεχος του (C.F.R.) έγραψε:

«Υποταγή εθνών, αλλά και τις ΗΠΑ, σε μια παγκόσμια κυβέρνηση. Αυτό αδημονούν, όλα τα μέλη του Συμβουλίου».

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ (Ο.Η.Ε.)

Στις 25 Απριλίου το 1945, ακριβώς δεκατρείς μέρες μετά τον θάνατο του Ρούσβελτ και δώδεκα μέρες πριν από την παράδοση της Γερμανίας, πενήντα κράτη συναντήθηκαν στο Σαν Φρανσίσκο για να

συζητήσουν το νέο Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών. Υπήρχαν ακόμα και τουλάχιστον σαρανταεπτά μέλη του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων, ανάμεσα στους οποίους ήταν ο Άλγκερ Χις και ο Χάρρυ Ντέχτερ Γουάιτ, που αργότερα αποδείχτηκαν Σοβιετικοί κατάσκοποι. Στη συνάντηση παρευρίσκονταν και τέτοια ευγενή άτομα όπως ο Νέλσον Ροκφέλλερ και ο Τζων Φόστερ Ντάλλες.

Στις 26 Ιουνίου του 1945, ο Πρόεδρος Χάρρυ Τρούμαν υπόγραψε τον νέο Χάρτη του Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών. Στις 14 Δεκεμβρίου του 1946, ο ΟΗΕ δέχτηκε ένα δώρο, 8.6 εκατομμύρια δολλάρια από τον Τζων Ροκφέλλερ για να αγοράσει 72840,78 τετραγωνικά μέτρα γη κατά μήκος του Ηστ Ρίβερ στην Νέα Υόρκη, όπου βρίσκονται σήμερα τα κτίρια του οργανισμού. Τον επόμενο χρόνο, το Αμερικανικό Κογκρέσσο έδωσε την έγκριση για δάνειο 65 εκατομμυρίων δολλαρίων για το κτίσιμο των κτιρίων του ΟΗΕ. Όπως είπε, εμπιστευτικά στη Γερουσία των Ηνωμένων Πολιτειών στις 17 Φεβρουαρίου του 1950, ο τραπεζίτης Τζέιμς Γουάρμπεργκ, γιός του ιδρυτή του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων Πωλ Γουάρμπεργκ: «Θα έχουμε μια παγκόσμια κυβέρνηση είτε μας αρέσει είτε όχι. Το μοναδικό ερώτημα είναι, αν θα επιτευχθεί η παγκόσμια κυβέρνηση με πόλεμο ή με συναίνεση».

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Σήμερα έχει ξεκινήσει ένας παγκόσμιος οικονομικός πόλεμος. Ένας πόλεμος ο οποίος διεξάγεται από τις Υπερεθνικές ομάδες ecit, εναντίον όλων των Εθνών-Κρατών.

Και διεξάγεται, όπως πολλάκις έχουμε διατυπώσει, με μια σειρά λίαν εξελιγμένων τεχνικών και επιστημονικών μορφών, προπαγάνδας, υποταγής και παραπλάνησης των πολιτών, για την πλήρη εξουθένωσή τους και παράδοσή τους στην ΕΡΕΒΩΔΗ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ.

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

2 ΧΡΟΝΙΑ LOYAL CLUB ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ DJ DELEASIS

Με ένα μοναδικό πάρτι και καλεσμένους τον DJ Deleasis και τον Stefano...

«Γρηγορόσημα» και λοιπές «εξυπηρετήσεις» στην Διεύθυνση Μεταφορών Κιλκίς – 11 συλλήψεις

Στην δικογραφία που σχηματίστηκε για κατά περίπτωση εγκληματική οργάνωση περιλαμβάνει ακόμη 57 άτομαΚατά...

Συμβολικός αποκλεισμός της νότιας πύλης της ΔΕΘ – Αύριο στις 12 το αγροτικό συλλαλητήριο

Σε συμβολικό αποκλεισμό μισής ώρας, της νότιας πύλης του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, προχώρησαν ομάδες αγροτών, εκφράζοντας...

Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς. Μικροί...

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΒΑΣΙΛΑΚΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΑΠΙΔΗ ΡΑΦΑΗΛ

Από τις εμφανίσεις του Θανάση Βασιλάκου στο Bodega Live Experience Αγαπημένο χρώμα; Μαύρο
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία