Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η Δήμητρα Παντελιάδου στον Άρη

Must Read

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ισόβια για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

***** ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ ****** Η φωτογραφία έχει ληφθεί χωρίς τη ρητή άδεια...

2 ΧΡΟΝΙΑ LOYAL CLUB ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ DJ DELEASIS

Με ένα μοναδικό πάρτι και καλεσμένους τον DJ Deleasis και τον Stefano...

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Άρη ολοκλήρωσε την μεταγραφή της σεζόν καθώς έντυσε στα χρώματα της ομάδας την επί χρόνια αρχηγό του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Ελλάδας Δήμητρα Παντελιάδου.

Η Δήμητρα Παντελιάδου έρχεται στον Άρη φορτωμένη εμπειρίες, ποδοσφαιρικές εικόνες και μέ ένα βιογραφικό που το κοσμούν τα 280 γκολ σε 310 εμφανίσεις με τη φανέλα του ‘Δικεφάλου του Βορρά. Το μεγαλύτερο βέβαια παράσημο στην καριέρα της είναι η συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας το 2004.

Η μεταγραφή της Παντελιάδου έρχεται να προστεθεί σε αυτές των Ντιμιτρίεβιτς, Χατζηνικολάου,Γιάννου και Κατιρτσίδου δημουργώντας ένα πολύ ισχυρό σύνολο για την ομάδα του Άρη που μαζί με τον ΠΑΟΚ αλλά και τις Ελπίδες Καρδίτσας θα διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της μεταγραφής της Παντελιάδου

«Ο Άρης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την εκπληκτική διεθνή Δήμητρα Παντελιάδου! Η αθλήτρια είναι γεννηθείσα στις 15/2/1986 στον Επτάλοφο Κιλκίς και αγωνίζεται ως επιθετικός! Πρόκειται για μια εκ των σπουδαιότερων μεταγραφών στην ιστορία του συλλόγου μας, αλλά και ευρύτερα του Ελληνικού ποδοσφαίρου! Η Δήμητρα έχει πολλές επιτυχίες τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο και είναι η καλύτερη επιθετικός της Ελλάδας! Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 6 ετών στον Π.Α.Ο.Ν.Ε. Επταλόφου Κιλκίς, όπου ήταν μέχρι τα 14 της.

Το 2001 πήγε στην ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης της και αγωνίστηκε εκεί μέχρι και την περσινή χρονιά 2017-2018. Εκεί κατέκτησε 13 πρωταθλήματα,6 κύπελλα Ελλάδας και 5 συνολικά νταμπλ, όλους τους τίτλους του Π.Α.Ο.Κ. δηλαδή και συμμετείχε 12 φορές στους αγώνες του Champions League. Ήταν η αρχηγός και η σημαία του Π.Α.Ο.Κ. βγαίνοντας πολλές φορές πρώτη σκόρερ του πρωταθλήματος και έχει πετύχει συνολικά 280 γκολ σε 310 συμμετοχές!!!

Στην ηλικία των 15 ετών την κάλεσαν για πρώτη φορά στην Εθνική νεανίδων και αμέσως μετά πήγε και στην Εθνική γυναικών Ελλάδας. Συμμετείχε στην προετοιμασία και σε όλους τους αγώνες της Εθνικής Γυναικών στους Ολυμπιακούς αγώνες της Ελλάδας, στην Αθήνα, το 2004. Το επιθετικό κανόνι στην Εθνική γυναικών Ελλάδας είναι η 2η αρχηγός και έχει πετύχει 28 γκολ σε 100 συμμετοχές της!

Καλή επιτυχία στον Άρη Δήμητρα!».

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ισόβια για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

***** ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ ****** Η φωτογραφία έχει ληφθεί χωρίς τη ρητή άδεια...

2 ΧΡΟΝΙΑ LOYAL CLUB ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ DJ DELEASIS

Με ένα μοναδικό πάρτι και καλεσμένους τον DJ Deleasis και τον Stefano Milato, γιόρτασαν τα 2 χρόνια...

«Γρηγορόσημα» και λοιπές «εξυπηρετήσεις» στην Διεύθυνση Μεταφορών Κιλκίς – 11 συλλήψεις

Στην δικογραφία που σχηματίστηκε για κατά περίπτωση εγκληματική οργάνωση περιλαμβάνει ακόμη 57 άτομαΚατά...

Συμβολικός αποκλεισμός της νότιας πύλης της ΔΕΘ – Αύριο στις 12 το αγροτικό συλλαλητήριο

Σε συμβολικό αποκλεισμό μισής ώρας, της νότιας πύλης του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, προχώρησαν ομάδες αγροτών, εκφράζοντας...

Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς. Μικροί...
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία