ΈΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ! ΑΥΤΑ ΕΔΩΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ!


ΈΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ! ΑΥΤΑ ΕΔΩΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ! ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΠΙΣΩΠΛΑΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΜΕ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΙ ΜΟΥΦΤΗΔΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ
ΜΑΖΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ! ΓΙ’ ΑΥΤΟ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΩΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ!

«Ο Τσίπρας έκανε το χατίρι του Ερντογάν» ήταν το σχόλιο του τουρκικού Τύπου, αναφερόμενο στη νομοθετική ρύθμιση που πέρασε από την…
Βουλή και προβλέπει την υποχρεωτική συνταξιοδότηση των διορισμένων από την ελληνική κυβέρνηση μουφτήδων της Δυτικής Θράκης.
Τα τουρκικά ΜΜΕ, υποδεχόμενα θετικά τη ρύθμιση, αναπαράγουν τα ανάλογα σχόλια που έγιναν και στον ελληνικό Τύπο για το συγκεκριμένο ζήτημα.
Η ρύθμιση που πέρασε από τη Βουλή ανάβει «πράσινο φως» στην εκλογή τους, κάτι που υποσχέθηκε πρόσφατα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά τη συνάντησή τους στις Βρυξέλλες.
Αναλυτικά, η Σαμπάχ έγραψε ότι «Ο Τσίπρας έδωσε εντολή. Για το χατίρι του προέδρου Ερντογάν…». Από την πλευρά της, η Τζουμχουριέτ σχολίασε ότι πρόκειται για «ερντογανική ρύθμιση για τους μουφτήδες στην Ελλάδα», ενώ το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu ανέφερε: «Υποχρεωτική συνταξιοδότηση των διορισμένων μουφτήδων στη Δυτική Θράκη».
Τα παραπάνω αναφέρονται σε ρεπορτάζ του τουρκικού τύπου. Εμείς να προσθέσουμε ότι αυτό αποτελεί μια υπόγεια συμφωνία Τσίπρα-Ερντογάν σε βάρος της Ελλάδος και υπερ της Τουρκίας.
Έδωσε τη Θράκη μας για να απευλευθερώσει ο σουλτάνος τους 2 Έλληνες στρατιωτικούς και παράλληλα να εμφανιστεί ο εθνοπροδότης με διπλωματική επιτυχία, ειδικά μετά τις καταστροφές στο Μάτι και τον φρικτό θάνατο δεκάδων συμπατριωτών μας.

Πηγή makeleio.gr

*Επαληθεύεται για ακόμη μια φορά η Μακεδονία WebTV και ο δημοσιογράφος Αραπίδης Ραφαήλ σχετικά με την συμφωνία για τους μουφτήδες (όσοι άκουσαν την τελευταία μας ραδιοφωνική εκπομπή κατάλαβαν)