ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ, ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΑΜΕ, ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΟΥΜΕ: 29.000 ΛΑΘΡΟ κάνουν τουρισμό στην Ελλάδα με τις ευλογίες Τσίπρα


Υπεράριθμοι οι πρόσφυγες και μετανάστες στις δομές φιλοξενίας των Ενόπλων Δυνάμεων σε Διαβατά, Κω, Λέσβο, Σάμο και Χίο, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ.
Όπως αναφέρεται οι πρόσφυγες και μετανάστες αυξήθηκαν κατά 64 άτομα -σε σχέση με την περασμένη Πέμπτη- που διαμένουν στις 31 δομές φιλοξενίας που διαχειρίζονται οι Ένοπλες Δυνάμεις.

Συγκεκριμένα χθες καταγράφηκαν 29.109 έναντι 29.045 άτομα την περασμένη Πέμπτη. Η δυνατότητα φιλοξενίας των 31 δομών παραμένει στα 25.029 άτομα. Οι δομές φιλοξενίας Λέσβου, Σάμου, Χίου, Κω, και Διαβατών έχουν υπεράριθμους πρόσφυγες/μετανάστες, σύμφωνα με την κατανομή προσφύγων που γίνεται από τους αρμόδιους φορείς.
Οι τρεις κλάδοι των Ενόπλων Δυνάμεων παρείχαν 17.011 μερίδες φαγητού, από τις οποίες 545 μερίδες διανέμονται σε δομές φιλοξενίας οι οποίες δεν ανήκουν στην αρμοδιότητα τους.
Για την υγειονομική κάλυψη των προσφύγων/μεταναστών διατίθεται ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από τους 3 Κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων.
Φυσικά για όλα αυτά πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος. Που «στραγγίζεται» οικονομικά για να ζήσουν οι λαθρομετανάστες. Που στέλνει τους γιους του να υπηρετήσει τη θητεία στην πατρίδα και καταλήγουν να γίνονται υπηρέτες των Πακιστανών και να μαζεύουν τα σκ@τ@ τους…


makeleio.gr