ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ -Β ΠΕΙΡΑΙΩΣ-ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΩΣ ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ -ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΑΝΑΖΟΓΛΟΥ- ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ <<ΘΕΣΜΟΣ>>ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  04/07/2018

Το πολιτικό κόμμα «ΘΕΣΜΟΣ» με την παρούσα ανακοινώνει:
την τοποθέτηση, του Ιδρυτικού Στελέχους, Μέλους του Συμβουλίου Αρίστων και της Εθνικής Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος κου Θεόδωρου Δανάζογλου στο Ψηφοδέλτιο της Εκλογικής Περιφέρειας της Β’ ΠΕΙΡΑΙΩΣ  για τις επερχόμενες Βουλευτικές Εκλογές.


Αναλυτικά παραθέτουμε : 
  • --- Με πράξη του Συμβουλίου Αρίστων και της Επιτροπής Αξιολόγησης Στελεχών σύμφωνα με το καταστατικό Του Κόμματος (Κεφάλαιο Έβδομο , άρθρον 7ον  παρ.:7.6 και Κεφάλαιο Δέκατο Τρίτο άρθρον 13ον παρ.:13.5) που έλαβε χώρα την -3η Ιουλίου  2018- τοποθετείται, ο κος Θεόδωρος Δανάζογλου  για τις επερχόμενες Βουλευτικές Εκλογές, στο Ψηφοδέλτιο του Εκλογικού Συνδυασμού της Β’ Πειραιώς.
  • --- Ο κος Θεόδωρος Δανάζογλου είναι Ελ. Επαγγελματίας  με παραστάσεις από την καθημερινή την πραγματική οικονομία.  

Ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στο έργο σας,
η Πατρίδα Μας η Ελλάδα Μας έχει ανάγκη όλους  τους Γνήσιους Έλληνες και Ελληνίδες, επειδή ακριβώς είναι βγαλμένη από τα Κόκκαλα Των Ελλήνων Τα Ιερά που έδωσαν τα Φώτα Τους στην Ανθρωπότητα.

Σχετική σημείωση:
Όσοι επιθυμούν να επικοινωνήσουν με τον κύριο Θεόδωρο Δανάζογλου, μπορούν να αποστείλουν το σχετικό αίτημά τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση: thesmosellada@gmail.com .  

Το Γραφείο Τύπου Του Κόμματος «ΘΕΣΜΟΣ»