Δελτίο τύπου Οι προδότες έχουν όνομα και επώνυμο: Αλέξης Τσίπρας – Πάνος Καμμένος – Προκόπης Παυλόπουλος.Οι προδότες έχουν όνομα και επώνυμο: Αλέξης Τσίπρας – Πάνος Καμμένος – Προκόπης Παυλόπουλος. Και ήδη έχουν καταδικαστεί από την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, την Ιστορία που γράφεται, αλλά και τα ειδικά δικαστήρια τα οποία αργά ή γρήγορα θα τους δικάσουν. Γιατί ποτέ κανένας προδότης δεν παρέμεινε ατιμώρητος.

Ξεπούλησαν τον Ελληνικό λαό. Άρπαξαν την περιουσία του, την δουλειά του, σκότωσαν τα παιδιά του και το μέλλον τους, ενώ δεν άφησαν όρθιο τίποτα από τον Δημόσιο πλούτο και την Κρατική περιουσία. Ζουν ως βασιλείς ακόμα και οι καθαρίστριες τους πλουσιοπάροχα,  σε αντίθεση με όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που αργοπεθαίνουν  χωρίς ψωμί, χωρίς παιδεία και χωρίς ελευθερία. 

Παραβίασαν πολλάκις το Σύνταγμα της χώρας και τους νόμους του κράτους, ενώ συνένοχος της κυβέρνησης είναι και ο Πρόεδρος ¨Δημοκρατίας» της κατεχόμενης Ελλάδας, που πλέον κανένας Έλληνας και Ελληνίδα δεν αναγνωρίζουμε. Φτωχοποιούν όλη την χώρα ώστε να μπορούν να περνούν μέσα στον πεινασμένο λαό μέτρα και νόμους απάνθρωπους, ανορθόδοξους, κατοχικούς, χουντικούς, φασιστικούς. 

Αυτά τα τρία πρόσωπα Αλέξης Τσίπρας, Πάνος Καμμένος, Προκόπης Παυλόπουλος μαζί με την παρέα τους, δεν είναι τίποτα άλλο από πολιτικά δοτά πιόνια του αθεϊσμού – της παγκοσμιοποίησης  και της αιχμαλωσίας των ανθρώπων. Πλουτίζουν καταπατώντας δικαιώματα και αγώνες πολλών δεκαετιών, κατακρεουργούν ως άλλοι δαίμονες και ρουφούν το αίμα της Πατρίδας μας. 

Η Μακεδονία απέδειξε πόσο ανθέλληνες είναι, απέδειξαν την σάπια πάστα τους, απέδειξαν πως δεν είναι τίποτα παραπάνω από νεοναζί αριστερής κουλτούρας. Η πολιτική της Ανατολικογερμανικής γαλούχησης Μέρκελ, μαζί με την συνεργασία των ακριβοπληρωμένων Σταλινιστών της χώρας μας, έχουν ήδη διαπράξει ένα νέο ολοκαύτωμα. Μια γενοκτονία όλων των Ελλήνων και των Ελληνίδων.

Ήρθε η ώρα. Δεν έχει άλλο χρόνο. Πρέπει να τους οδηγήσουμε στην έξοδο από την εξουσία και τα Ειδικά Δικαστήρια τα οποία θα αποφανθούν για τα πολιτικά τους εγκλήματα. Οι κρεμάλες που εμφανίσθηκαν πρόσφατα στην Θεσσαλονίκη από αυθόρμητους Έλληνες, είναι ένα δείγμα της απόγνωσης όλου του Ελληνικού λαού, αλλά και το μέλλον τους. Το Γουδί είναι ο χώρος που αξίζουν. 

Έλληνες και Ελληνίδες σηκωθείτε. Κανένας εκβιασμός τους δεν θα περάσει. Ούτε τα «ματ» τους μπορούν να μας σταματήσουν. Θα λογοδοτήσουν οι ίδιοι και όλοι όσοι τους εξυπηρέτησαν. Δεν είναι τυχαίο πως οι δήθεν αναρχικοί μεταφέρονται στις ειρηνικές διαμαρτυρίες του λαού με τις κλούβες της αστυνομίας, ώστε να βρίσκουν πάτημα να χτυπούν άοπλους και παιδιά. Ζούμε σε ένα καθεστώς κατοχής και γι αυτό θα αντιμετωπιστούν ως πολιτικοί εγκληματίες. 

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ!
Ο Πρόεδρος του κινήματος Ανατροπή – ταυτότητα Πατρίδας Γέροντας Ιλαρίων (Θωμάς Κονσολάκης).