Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Θα συνεχιστούν οι ανατροπές και τα πέναλτι στο Παγκόσμιο Κύπελλο;

Must Read

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στους τέσσερις προημιτελικούς την «Επιστροφή Στοιχήματος» στα πέναλτι και το «2-0 και Έληξε».

Μοναδικές στιγμές και μεγάλες συγκινήσεις χαρίζει το Παγκόσμιο Κύπελλο, στα νοκ άουτ παιχνίδια, με ανατροπές σαν του Βελγίου, στον αγώνα με την Ιαπωνία, με προκρίσεις στα πέναλτι, από τη Ρωσία, την Κροατία και την Αγγλία, με πλούσιο θέαμα και 7 γκολ, στη νίκη με 4-3 της Γαλλίας κατά της Αργεντινής


Η φάση των «16» ολοκληρώθηκε και αρχίζουν οι προημιτελικοί αγώνες. Αύριο, στις 17:00, στο Νόβγκοροντ, θα αναμετρηθούν η Ουρουγουάη με τη Γαλλία και στις 21:00, στο Καζάν, η Βραζιλία με το Βέλγιο. Το Σάββατο, στις 17:00, στη Σαμάρα, θα παίξουν η Σουηδία με την Αγγλία και στις 21:00, στο Σότσι, η Ρωσία με την Κροατία.

Θα συνεχιστούν οι ανατροπές και τα πέναλτι στην προημιτελική φάση;

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ έχουν δύο επιπλέον λόγους για να ποντάρουν στους τέσσερις προημιτελικούς, την «Επιστροφή Στοιχήματος» στα πέναλτι και το «2-0 και Έληξε».

Πήραν πίσω τα χρήματά τους σε τρεις αποκλεισμούς στα πέναλτι

Με την «Επιστροφή Στοιχήματος» στα πέναλτι, όσοι έχουν ποντάρει στην ομάδα που θα προκριθεί, παίρνουν τα χρήματά τους πίσω, αν η ομάδα τους αποκλειστεί στα πέναλτι. Τρεις αγώνες της φάσης των «16» κρίθηκαν στα πέναλτι, της Ισπανίας με τη Ρωσία, της Κροατίας με τη Δανία και της Κολομβίας με την Αγγλία.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα, που είχαν ποντάρει στις προκρίσεις της Ισπανίας, της Δανίας και της Κολομβίας, παρότι οι ομάδες τους αποκλείστηκαν, πήραν πίσω τα χρήματά τους.

Κερδίζουν το στοίχημα αν η ομάδα τους προηγηθεί με 2-0

Με το «2-0 και Έληξε», οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα, κερδίζουν το στοίχημά τους, αν σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα το σκορ είναι 2-0 υπέρ της ομάδας που πόνταραν, ακόμη και αν το σκορ αλλάξει στη συνέχεια.

Όσοι είχαν ποντάρει στη νίκη της Ιαπωνίας, χάρη στο «2-0 και Έληξε», κέρδισαν το στοίχημα, παρότι τελικά έχασε με 3-2 από το Βέλγιο. Από το 52ο λεπτό, οπότε η Ιαπωνία προηγήθηκε με 2-0, γνώριζαν ότι είχαν κερδίσει, ανεξάρτητα από την εξέλιξη του αγώνα και παρά το γεγονός ότι το Βέλγιο έκανε στο τέλος τη μεγάλη ανατροπή.

Περισσότερες από 200 στοιχηματικές επιλογές σε κάθε αγώνα

Περισσότερες από 200 στοιχηματικές επιλογές συνολικά, έχουν οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ, για να ποντάρουν στους τέσσερις προημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου, πριν από την έναρξη και κατά της διάρκειά τους.

Προσφέρεται πλήθος ειδικών στοιχημάτων, μεταξύ άλλων, για την ομάδα που θα πάρει τη σέντρα κατά την έναρξη του αγώνα, τον τερματοφύλακα που θα ακουμπήσει πρώτος τη μπάλα, το πρώτο που θα συμβεί, από γκολ, κίτρινη κάρτα και ημίχρονο, τη μέθοδο επίτευξης του πρώτου γκολ, τα σύνολα των κόρνερ, των πέναλτι, των οφσάιντ, των πλαγίων άουτ, των goal kick, των κίτρινων και των κόκκινων καρτών, τα σκορ πολλαπλών επιλογών, τα επίσημα λεπτά των καθυστερήσεων του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου.

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

2 ΧΡΟΝΙΑ LOYAL CLUB ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ DJ DELEASIS

Με ένα μοναδικό πάρτι και καλεσμένους τον DJ Deleasis και τον Stefano...

«Γρηγορόσημα» και λοιπές «εξυπηρετήσεις» στην Διεύθυνση Μεταφορών Κιλκίς – 11 συλλήψεις

Στην δικογραφία που σχηματίστηκε για κατά περίπτωση εγκληματική οργάνωση περιλαμβάνει ακόμη 57 άτομαΚατά...

Συμβολικός αποκλεισμός της νότιας πύλης της ΔΕΘ – Αύριο στις 12 το αγροτικό συλλαλητήριο

Σε συμβολικό αποκλεισμό μισής ώρας, της νότιας πύλης του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, προχώρησαν ομάδες αγροτών, εκφράζοντας...

Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς. Μικροί...

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΒΑΣΙΛΑΚΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΑΠΙΔΗ ΡΑΦΑΗΛ

Από τις εμφανίσεις του Θανάση Βασιλάκου στο Bodega Live Experience Αγαπημένο χρώμα; Μαύρο
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία