ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΣ-ΚΑΙ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΑΡΟΥΤΗΣ-ΧΙΩΤΗΣΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  25/06/2018

Το πολιτικό κόμμα «ΘΕΣΜΟΣ» με την παρούσα ανακοινώνει:
την τοποθέτηση του κου Ιωάννη Μπαρούτη-Χιώτη ως Υπευθύνου στον ΤομέαΠολιτισμού καθώς επίσης και την τοποθέτησή του ως Υπ. Βουλευτή στα  Ψηφοδέλτια μας -η εκλογική περιφέρεια τοποθέτησής του θα αποφασιστεί το ερχόμενο διάστημα- ,για τις επερχόμενες Βουλευτικές Εκλογές.


Αναλυτικά παραθέτουμε :

  • --- Με πράξη της Επιτροπής Αξιολόγησης του Καταστατικού Του Κόμματος (Κεφάλαιο Δέκατο Τρίτο, άρθρον 13ον του καταστατικού, παρ.13.3,13.4,13,5) που έλαβε χώρα την -25η Ιουνίου  2018- τοποθετείται, ο κος Ιωάννης Μπαρούτης - Χιώτης Υπεύθυνος στον τομέα Πολιτισμού καθώς και  Υπ. Βουλευτής στα Ψηφοδέλτια μας, η εκλογική περιφέρεια τοποθέτησής του θα αποφασιστεί το ερχόμενο διάστημα.
  • --- Ο κος Ιωάννης Μπαρούτης - Χιώτης διετέλεσε επί δεκαετίας συνεργάτης του Σταύρου Ξαρχάκου στην -Κρατική Ορχήστρα Ελληνικής Μουσικής- , και έχει σημαντική διεθνή παρουσία.  

Ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στο έργο σας,
η Πατρίδα Μας η Ελλάδα Μας έχει ανάγκη όλους  τους Γνήσιους Έλληνες και Ελληνίδες, επειδή ακριβώς είναι βγαλμένη από τα Κόκκαλα Των Ελλήνων Τα Ιερά που έδωσαν τα Φώτα Τους στην Ανθρωπότητα.

Σχετική σημείωση:
Όσοι επιθυμούν να επικοινωνήσουν με την κύριο Ιωάννη Μπαρούτη-Χιώτη,  μπορούν να αποστείλουν το σχετικό αίτημά τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση: thesmosellada@gmail.com .  

Το Γραφείο Τύπου Του Κόμματος «ΘΕΣΜΟΣ»