Απίθανη σκηνή: Αρκούδα κάνει το μπάνιο της σε τζακούζι και πίνει κοκτέιλ! (BINTEO)Δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού στην Καλιφόρνια, όταν εκεί που χαλάρωνε στην αυλή του, άκουσε ξαφνικά γρυλίσματα από τους θάμνους και βρέθηκε μπροστά σε μια αρκούδα!

«Σηκώθηκα λοιπόν, πάω στους θάμνους και να μπροστά μου μια αρκούδα να πηδά τον φράκτη μου», είπε ο Μαρκ Χάου στο Associated Press. 
Πανικόβλητος κλείστηκε στο σπίτι του στην Αλταντίνα, ένα προάστιο του Λος Άντζελες. αλλά όταν ξεπέρασε τον τρόμο, γύρισε περίεργος στο παράθυρο κι είδε την αρκούδα να πλατσουρίζει το… τζακούζι του
«Έπαιζε, φαινόταν ότι το διασκέδαζε», πρόσθεσε.
Με το θερμόμετρο την περασμένη Παρασκευή που έγινε το συμβάν να δείχνει 27 βαθμούς Κελσίου η αρκούδα απήλαυσε το υδρομασάζ για αρκετά λεπτά. Αφού χόρτασε να παίζει με τα νερά, έβαλε στο μάτι το κοκτέιλ μαργαρίτα που είχε παρατήσει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού. Το ήπιε και μετά το έριξε στον ύπνο κάτω από μια βελανιδιά…
Τελικά η αρκούδα ξύπνησε και κατηφόρισε το δρόμο προτού φθάσει η αστυνομία, που είχε στο μεταξύ δεχθεί έξι κλήσεις από περιοίκους.
«Αν μη τι άλλο, ήταν μια ενδιαφέρουσα Παρασκευή», σχολίασε γελώντας ο Χάου.