Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Έγκλημα-σοκ! «Πήρες τη ζωή μου, θα πάρω τη δική σου»: 92χρονη έγινε παιδοκτόνος για να μην μπει στο γηροκομείο

Must Read

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ισόβια για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

***** ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ ****** Η φωτογραφία έχει ληφθεί χωρίς τη ρητή άδεια...

2 ΧΡΟΝΙΑ LOYAL CLUB ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ DJ DELEASIS

Με ένα μοναδικό πάρτι και καλεσμένους τον DJ Deleasis και τον Stefano...

«Πήρες τη ζωή μου, οπότε θα πάρω κι εγώ τη δική σου» φέρεται να είπε όταν οι αστυνομικοί τη συνέλαβαν μέσα στο σπίτι όπου έγινε το φονικό. Η 92χρονη κατέθεσε στους αστυνομικούς πως γνώριζε τις προθέσεις του γιου της αρκετές μέρες. Περίπου στις 10 το πρωί της περασμένη Δευτέρας αποφάσισε να γίνει παιδοκτόνος.

Όλα έγιναν σε προάστιο του Φοίνιξ, στην Αριζόνα των ΗΠΑ, την περασμένη Δευτέρα. Η 92χρονη γυναίκα έκρυψε δυο πιστόλια στη ρόμπα της και μπήκε στο δωμάτιο του γιου της. Τον πυροβόλησε πολλές φορές, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Στη συνέχεια, έστρεψε το πιστόλι στη σύντροφο του θύματος, αλλά εκείνη πάλεψε με την ηλικιωμένη και την αφόπλισε.

Η 92χρονη Άνα Μέι Μπλέσινγκ ζούσε σε ένα διαμέρισμα στο προάστιο Φάουντεν Χιλς μαζί με τον 72χρονο γιο της και τη σύντροφό του. Όταν εκείνος της αποκάλυψε ότι σκόπευε να την πάει σε οίκο ευγηρίας γιατί «είχε γίνει δύσκολο να ζει μαζί της», η ηλικιωμένη δεν δίστασε να πάρει τη ζωή του παιδιού της.

Η Άνα Μέι Μπλέσινγκ

Το φονικό που σοκάρει τις ΗΠΑ

Η 92χρονη γυναίκα πήρε δυο πιστόλια που είχε στο σπίτι. Τα έκρυψε στη ρόμπα της και σύμφωνα με την ανακοίνωση του γραφείου του Σερίφη της πόλης, μπήκε στο υπνοδωμάτιο του γιου της.

Δεν δίστασε να πυροβολήσει τον 72χρονο πολλές φορές, σκοτώνοντάς τον. Αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Αμέσως μετά έστρεψε το όπλο στη σύντροφο του θύματος με σκοπό να την πυροβολήσει. Εκείνη όμως αντέδρασε. Οι δυο γυναίκες πάλεψαν και κατά τη διάρκεια της πάλης, το όπλο έπεσε έφυγε από τα χέρια της 92χρονης. Αλλά ήταν αποφασισμένη και προσπάθησε να πυροβολήσει με το δεύτερο πιστόλι που είχε στην κατοχή της! Η 57χρονη σύντροφος του θύματος κατάφερε και την αφόπλισε.

Και αφού σώθηκε, η 57χρονη κάλεσε την αστυνομία. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας, βρήκαν την Μπλέσινγκ να κάθεται σε ένα ανακλινόμενο κάθισμα στο δωμάτιό της. Αρχικά, αρνήθηκε να βγει από το σπίτι. Στη συνέχεια όμως, ίσως και συνειδητοποιώντας τι είχε κάνει, είπε στους αστυνομικούς πως πρέπει να την «κοιμίσουν» (σ.σ. να εκτελεστεί δηλαδή) για την πράξη της. Είπε επίσης πως ήθελε να αυτοκτονήσει, αλλά δεν είχε άλλα όπλα για να το κάνει.

Η 92χρονη υποστήριξε πως είχε αγοράσει το ένα από τα πιστόλια και ότι το άλλο της το είχε δώσει ο εκλιπών σύζυγός της. Τα δύο όπλα είχαν να χρησιμοποιηθούν από τη δεκαετία του 1970.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που η αστυνομία πήγαινε στο σπίτι όπου έμενε η 92χρονη παιδοκτόνος και ο γιος της. Είχε γίνει ξανά καταγγελία για καυγά ανάμεσα στην ηλικιωμένη και τον 72χρονο. 

Στο δικαστήριο

Η Μπλέσινγκ κατηγορείται για φόνο πρώτου βαθμού, για επίθεση με όπλο και απαγωγή. Τέθηκε υπό κράτηση κι η εγγύηση για την προσωρινή απελευθέρωσή της με περιοριστικούς όρους ορίστηκε στα 500.000 δολάρια.

Δεν δήλωσε αθώα ή ένοχη κατά τη σύντομη εμφάνισή της ενώπιον δικαστηρίου. Δεν είναι σαφές αν έχει δικηγόρο.

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ισόβια για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

***** ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ ****** Η φωτογραφία έχει ληφθεί χωρίς τη ρητή άδεια...

2 ΧΡΟΝΙΑ LOYAL CLUB ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ DJ DELEASIS

Με ένα μοναδικό πάρτι και καλεσμένους τον DJ Deleasis και τον Stefano Milato, γιόρτασαν τα 2 χρόνια...

«Γρηγορόσημα» και λοιπές «εξυπηρετήσεις» στην Διεύθυνση Μεταφορών Κιλκίς – 11 συλλήψεις

Στην δικογραφία που σχηματίστηκε για κατά περίπτωση εγκληματική οργάνωση περιλαμβάνει ακόμη 57 άτομαΚατά...

Συμβολικός αποκλεισμός της νότιας πύλης της ΔΕΘ – Αύριο στις 12 το αγροτικό συλλαλητήριο

Σε συμβολικό αποκλεισμό μισής ώρας, της νότιας πύλης του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, προχώρησαν ομάδες αγροτών, εκφράζοντας...

Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς. Μικροί...
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία