Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στην 5η θέση της Ευρώπης η Ελλάδα! Νίκησε το Μαυροβούνιο στη Βαρκελώνη

Must Read

Στην τιμητική 5η θέση κατέληξε η Ελλάδα, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης ανδρών στη Βαρκελώνη, αφού στο παιχνίδι για τις θέσεις 5-6, κατέβαλλε την αντίσταση του Μαυροβουνίου, επικρατώντας με 8-6.
Με νίκη αποχαιρέτησε τη Βαρκελώνη και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, η Εθνική Ελλάδας στο πόλο ανδρών, αφού στο παιχνίδι κατάταξης κόντρα στο Μαυροβούνιο, επιβλήθηκε με 8-6 και κατέλαβε την 5η θέση στην Ευρώπη.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και πήρε δίκαια τη νίκη κόντρα στους Μαυροβούνιους, έχοντας ως σκόρερ τους Σκουμπάκη, Κολόμβο, Γούνα και Βλαχόπουλο, που όλοι πέτυχαν από δύο τέρματα.

Το παιχνίδι

Το Μαυροβούνιο άνοιξε το σκορ με το γκολ του Ίβοβιτς, αλλά η εθνική «απάντησε» με τα τέρματα των Κολόμβου (στον παίκτη παραπάνω) και Σκουμπάκη και «έκλεισε» την πρώτη περίοδο προηγούμενη με 2-1.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο Ίβοβιτς σκόραρε και πάλι για το 2-2-, ωστόσο ο Σκουμπάκης έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην Εθνική στον παίκτη παραπάνω (2-3). Οι δύο ομάδες συνέχισαν να πηγαίνουν χέρι-χέρι και το Μαυροβούνιο ισοφάρισε σε 3-3 με τον Ντούρο Ράντοβιτς,

Το ελληνικό «ξέσπασμα» ήρθε αμέσως μετά, αποκτώντας προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Γούνα (στην κόντρα) και Βλαχόπουλο (στον παραπάνω). Ο Πέτκοβιτς μείωσε με τη λήξη του ημιχρόνου στον παίκτη παραπάνω σε 4-5, ωστόσο ο Γούνας (στον παραπάνω) έφερε ξανά την εθνική στο +2 στις αρχές του τρίτου οκταλέπτου.

Δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της τρίτης περιόδου, ο Ίβοβιτς μείωσε με πέναλτι σε 5-6, ενώ ο Σπάιτς «έγραψε» το 6-6 στον παίκτη παραπάνω, περίπου πέντε λεπτά πριν το τέλος του αγώνα. Η Ελλάδα δεν ήταν όμως διατεθειμένη να υποκύψει και ο Βλαχόπουλος με πέναλτι έβαλε ξανά την εθνική μπροστά στο σκορ (6-7), 3.31΄΄ πριν από τη λήξη, με τον Κολόμβο να γράφει το τελικό 6-8 και να «χαρίζει» τη νίκη και την 5η θέση στην Ελλάδα.

Τα οκτάλεπτα (με πρώτο το Μαυροβούνιο): 1-2, 3-3, 1-1, 1-2.

Οι συνθέσεις στο Μαυροβούνιο – Ελλάδα
Μαυροβούνιο (Βλάντιμιρ Γκοΐκοβιτς): Λάζοβιτς, Μπργκούλιαν, Ντράσκοβιτς, Πέτκοβιτς 1, Ντ. Ράντοβιτς 1, Αλ. Ράντοβιτς, Γιάνοβιτς, Τζούρτζιτς, Ίβοβιτς 3, Τσούτσκοβιτς, Σπάιτς 1, Στσεπάνοβιτς.
Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Φλέγκας, Γενηδουνιάς, Σκουμπάκης 2, Νικολαΐδης, Φουντούλης, Καπότσης, Δερβίσης, Αργυρόπουλος, Μουρίκης, Κολόμβος 2, Γούνας 2, Βλαχόπουλος 2, Ζερδεβάς.

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

2 ΧΡΟΝΙΑ LOYAL CLUB ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ DJ DELEASIS

Με ένα μοναδικό πάρτι και καλεσμένους τον DJ Deleasis και τον Stefano...

«Γρηγορόσημα» και λοιπές «εξυπηρετήσεις» στην Διεύθυνση Μεταφορών Κιλκίς – 11 συλλήψεις

Στην δικογραφία που σχηματίστηκε για κατά περίπτωση εγκληματική οργάνωση περιλαμβάνει ακόμη 57 άτομαΚατά...

Συμβολικός αποκλεισμός της νότιας πύλης της ΔΕΘ – Αύριο στις 12 το αγροτικό συλλαλητήριο

Σε συμβολικό αποκλεισμό μισής ώρας, της νότιας πύλης του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, προχώρησαν ομάδες αγροτών, εκφράζοντας...

Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς. Μικροί...

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΒΑΣΙΛΑΚΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΑΠΙΔΗ ΡΑΦΑΗΛ

Από τις εμφανίσεις του Θανάση Βασιλάκου στο Bodega Live Experience Αγαπημένο χρώμα; Μαύρο
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία