ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΙΩΠΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ Ε.Δ
ΚΥΡΙΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ Ε.Δ....ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΝΑ ΣΗΜΑΝΕΤΕ "ΣΙΩΠΗΤΗΡΙΟ" ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΑΣ.... Ο ΕΧΘΡΟΣ "ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ" !
Με νέο κείμενο στο facebook ο πρώην Α/ΓΕΕΘΑ κ. Μ. Κωσταράκος επανέρχεται στο θέμα της πρόωρης μετάθεσης αριθμού υπαξιωματικών από την έδρα της Ε.Ε. που προκάλεσε αρκετά σχόλια. 
Στην ανάρτηση αναφέρει τους λόγους που αποφάσισε να προβεί σ΄ αυτή την ενέργεια και στο τέλος αναφέρεται ονομαστικά σε συναδέλφους που του άσκησαν δημόσια κριτική :
-  Αναφέρει αρχικά ότι το θέμα ξεκίνησε όταν προσπάθησε να προειδοποιήσει ότι : «Η προκλητική και επιθετική συμπεριφορά των αρμοδίων πολιτικών (Υπονοεί τον κ. Καμμένο) εγκυμονούσε σημαντικούς κινδύνους για την χώρα..Στην Ελλάδα νόμιζαν ότι αυτές ήταν απλώς εθνικά υπερήφανες δηλώσεις. Με βάση αυτές τις θέσεις, αισθανόμουν ότι κάποιοι θα ενέπλεκαν τη χώρα σε περιπέτειες για ψηφοθηρικούς λόγους. Η στρατιωτική ηγεσία αγνοούσε, αδιαφορούσε η αδυνατούσε να σταματήσει την επιδείνωση. Η κατάσταση έβγαινε εκτός ελέγχου. Ευτυχώς όμως τελικά, η ανώτατη πολιτική ηγεσία της χώρας κατάλαβε.»…Τα παραπάνω επισημαίνει ότι αποτέλεσαν την αιτία για να ξεκινήσει η «επίθεση» στο πρόσωπό του.
 ΣΧΟΛΙΑ : 
- Σε ότι αφορά τα αναφερόμενα σχετικά με την επικίνδυνη και προκλητική συμπεριφορά του κ. Καμμένου για μικροπολιτικές σκοπιμότητες, είναι ένα θέμα που έχουμε επισημάνει κατ΄ επανάληψη. Η τελευταία παράγραφος, που αναφέρεται στην ανώτατη πολιτική ηγεσία (δηλ. τον Τσίπρα) και λέει ότι το κατάλαβε και τον μάζεψε, μάλλον κάνει λάθος.  Ο ΥΕΘΑ παραμένει  ανεξέλεγκτος, με δεδομένο ότι η συνοχή του κυβερνητικού συνασπισμού εξαρτάται απ΄ αυτόν… Όταν ήλθε ο Ερντογάν στην Αθήνα απλά τον «κρύψανε».
- Δεν γνωρίζω αν η προειδοποίηση για τη συμπεριφορά του κ. Καμμένου όπως αναφέρει ο πρώην Α.ΓΕΕΘΑ ήταν η αιτία που προκάλεσε αντιδράσεις μεταξύ αυτών και τον επαναπατρισμό των Υπαξιωματικών, αλλά οι προσωπικές αναφορές και η δημόσια  αντιπαράθεση με συναδέλφους με βρίσκει κάθετα αντίθετο και δεν είναι ότι καλύτερο για τη δημόσια εικόνα των Ε.Δ...και να μην ξεχνάμε "Ο ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ" !


Άρθρο του Αντιστράτηγου ε.α Λάμπρου Τζούμη