Παρασκευή, 30 Ιουλίου, 2021

ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ανακοίνωση οπαδών του Άρη για το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της Μακεδονίας μας…

Must Read

Οργισμένη ανακοίνωση εξέδωσε η Super 3 Ευόσμου της ομάδος του Άρη, με σαφή μηνύματα κατά των καιροσκόπων που ξεπουλάνε το ιερό όνομα της Μακεδονίας μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδέσμου έχει ως εξής:

“Ως υποστηρικτές της γνησιότερης και σπουδαιότερης εκπροσώπησης του Αθλητισμού της Βορείου Ελλάδος,προερχόμενος από τις βαθιές Μακεδονικές ρίζες των ιδρυτών του, ο SUPER 3 EVOSMOU , δεν επιτρέπει σε κανέναν καιροσκόπο πολιτικό φορέα να διαπραγματεύεται το όνομα της Μακεδονίας!

Ο Μακεδόνας ΑΡΗΣ αποτελεί το χρυσοποίκιλτο μνημείο της Αθλητικής ζωής της χώρας και δεν δέχεται καμία αλλοίωση της καταγωγής του.
Έχοντας την μέγιστη των τιμών ,να ακολουθούμε και να λατρεύουμε την πρώτη ιδρυθείσα ομάδα της απελευθερωμένης Θεσσαλονίκης, έχουμε ιερό χρέος να προφυλάξουμε ,την παράδοση και την ιστορική αλήθεια που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον ισχυρότερο σύλλογο που έχει στην κατοχή του τους περισσότερους τίτλους σε όλη την επικράτεια εκτός Αθηνών.

Σας προειδοποιούμε ,ότι μόνο αμέτοχοι και αδρανείς δεν μπορούμε να παραμείνουμε στην διαστρέβλωση και παραποίηση 3.000 ετών πραγματικότητας και την απεμπόληση της Μακεδονίας.Μαθήματα ιστορίας δεν δεχόμαστε απο κανέναν!Η ώρα της κάλπης φτάνει και να είστε σίγουροι ότι προσθέσατε ένα ακόμα λιθαράκι στην επικείμενη πολιτικής σας πανωλεθρίας.

Όπως αναφέρει και ο πρώτος ύμνος του συλλόγου που γράφτηκε το 1926 και τον ακολουθούμε πιστά.

‘Παντα θα φορείς του νικητού τα αμάραντα στεφάνια και τη δόξα σου ποτέ κανείς δεν θα την πάρει,είσαι το παιδί της νίκης ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΑΡΗ”

ΥΓ..Για την ψηφοθηρία σας,να απευθυνθείτε στον φιλοξενούμενο ‘Μεγιστανα’ της πόλης.
Τότε θα ξαναμετρηθούν οι δυνάμεις μας………..

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΥΟΣΜΟΣ ΣΟΥΠΕΡ 3″

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

Χάκερ εξηγεί τι ακριβώς έγινε με την κυβερνοεπίθεση στην Θεσσαλονίκη

Μπαρχαμπάς ΓεράσιμοςΕιδικός κυβερνοασφάλειας                           ...

Το Κομάντο που διέταξε να γαζώσουν το Τούρκικο Υ/Β «S-350 YLDIRAY» στο Φαρμακονήσι …Αφηγείται τα γεγονότα λεπτό το λεπτό ,Ριπή τη Ριπή !

Μια σπάνια και Μοναδική μαρτυρία όχι απο πληροφορίες απο τον πρωταγωνιστή των Γεγονότων το Λοχαγό των Πεζοναυτών Κωνσταντίνο...

Κιλκίς: Μεγάλη πορεία κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού

Κιλκίς: Μεγάλη πορεία κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ

Διαμαρτυρία κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Ιουλίου και ώρα 18:00 στην πλατεία Ειρήνης...

Θρήνος για το Ελληνικό τραγούδι! Πέθανε ο Τόλης Βοσκόπουλος

Έφυγε από ανακοπή καρδιάς ο Τόλης Βοσκόπουλος στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας. Ο σπουδαίος...
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία