Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Μας πάνε σε εμφύλιο οι Σταλινιστές φασίστες του ΣΥΡΙΖΑ με την απόλυτη ανοχή των ΑΝΕΛ

Must Read

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ισόβια για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

***** ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ ****** Η φωτογραφία έχει ληφθεί χωρίς τη ρητή άδεια...

2 ΧΡΟΝΙΑ LOYAL CLUB ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ DJ DELEASIS

Με ένα μοναδικό πάρτι και καλεσμένους τον DJ Deleasis και τον Stefano...

Το Σάββατο στις 10.00  το πρωί όπως όλοι γνωρίζετε είχα ζωντανά όπως και κάθε Σάββατο την εκπομπή «Ανατροπή τώρα» από το ART90,6 FMΤο απόγευμα στις 19.00 πήγα στο Σύνταγμα έξω από την Ελληνική Βουλή, ώστε να διαμαρτυρηθώ μέσα στο Πατριωτικό πλήθος επί της ευκαιρίας της πρότασης δυσπιστίας για το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας. 

Έζησα από πολύ κοντά την βία των αστυνομικών κατά των διαδηλωτών. Τα χημικά ήταν συνεχή και επικίνδυνα ενώ μέσα στον κόσμο ήταν μικρά παιδιά και ηλικιωμένοι. Χωρίς αιτία. Ειρηνικά οι πατριώτες διαδήλωναν την αντίθεση τους στην παραχώρηση της Ελληνικής μας Μακεδονίας και τα όργανα της χούντας χτυπούσαν αλύπητα.

Στη συνέχεια καθώς πλησίαζε η ώρα που η κοινοβουλευτική συνεδρίαση τελείωνε, η αστυνομία ξεκίνησε η ίδια και όχι αναρχικοί ,να πετούν πέτρες – μπουκάλια – κοτρώνες στους άμαχους διαδηλωτές, για να καταφέρουν να διαλύσουν την ομαλή ειρηνική συγκέντρωση και να φυγαδεύσουν από την Βουλή τους βουλευτές. Κοινώς χτύπησαν όλους μας με πέτρες και άλλα αντικείμενα – μικρά παιδιά και μεγάλους ανθρώπους, ώστε να διαφυλάξουν τους πολιτικούς Εθνικούς πολιτικούς προδότες. Οι μαρτυρίες μου αυτές είναι καταγεγραμμένες σε βίντεο τα οποία και ανέβασα στον προσωπικό μου λογαριασμό στο facebook

Το ίδιο έγινε και είχαμε δυστυχώς θύματα στις Πρέσπες. Οι αστυνομικού χτυπούσαν αδιακρίτως – αλύπητα, ξεδιάντροπα τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, ενώ την ίδια ώρα ανενόχλητοι και χωρίς καμία τύψη ο πολιτικός προδότης Τσίπρας και ο πολιτικός απατεώνας Κοτζιάς ξεπουλούσαν την Μακεδονία μας. Ήταν δε τέτοια τα μέτρα που πήραν που όλη η περιοχή φάνταζε ως πεδίο μάχης. Άμαχοι Έλληνες και οι πάνοπλοι αστυνομικοί τους χτυπούσαν έως θανάτου με εντολή της κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου.

Δυστυχώς τα ΜΜΕ δεν κάλυψαν τα γεγονότα, αλλά όπως και στο Σύνταγμα έτσι και στις Πρέσπες το διαδίκτυο έκανε γνωστή  την χουντική φασιστική κτηνωδία η οποία εξελίχθηκε και μάλιστα με θύματα αθώους διαδηλωτές.

Κι όμως ενώ όλα δείχνουν μαύρα εγώ παραμένω ψύχραιμα αισιόδοξος. Η συμφωνία τους λέει πως αυτές οι υπογραφές θα είναι σε ισχύ μόνο όταν περάσουν από τα κοινοβούλια της Ελλάδας και των Σκοπίων. Στο χέρι μας είναι να σώσουμε την Μακεδονία μας ακόμα και τώρα. Στο δικό μας χέρι είναι ακόμα και αν μας σκοτώσουν, να πολεμήσουμε με κάθε Δημοκρατικό μέσο έως την ύστατη ώρα για να προλάβουμε το κακό που έρχεται. Αντίσταση – Ξεσηκωμός – Αφύπνιση  – Ανατροπή!

Τίποτα δεν χάθηκε. Πρέπει να υποχρεώσουμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας (που με δική μου προσωπική ευθύνη χαρακτηρίζω εθνικό πολιτικό προδότη) έστω και τώρα να παραιτηθεί. Να υποχρεώσουμε την αξιωματική αντιπολίτευση που μπορούσε να κάνει πολλά περισσότερα,μπροστά στο να καταποντιστεί να μπει εμπόδιο στην τελική έγκριση. Το ίδιο και στη υπόλοιπη κοινοβουλευτική αντιπολίτευση. Όσο και όσοι και εάν είναι πουλημένοι δεν θα αντέξουν την λαϊκή οργή, εάν είμαστε εμείς ενωμένοι μεταξύ μας και αποφασισμένοι. 

Ξέρω πως είμαι στόχος του συστήματος με τις εκπομπές μου, τον λόγο μου, τα άρθρα μου. Και μέσα από εδώ τους λέω καθαρά πως Αδιαφορώ. Θα συνεχίσω με το ίδιο πάθος να τους ξεφτιλίζω γιατί είναι προδότες – είναι ανθέλληνες – είναι δοτοί να σκοτώσουν Ελλάδα και Έλληνες. Ασκούνται πολλές πιέσεις από παντού να σταματήσω κάθε μου αντίδραση, φωνή, αντίσταση. Δεν θα το κάνω και αυτό τους το κάνω σαφές. Η δική μου φωνή δεν θα σταματήσει έχω μέσα, έχω τρόπους, θα μιλώ θα ξεσηκώνω θα συνεχίσω έως το τέλος. Και τέλος χωρίς την Νίκη της Πατρίδας δε νοείται. 

Το Σάββατο 16 Ιουνίου στην εκπομπή μου «Ανατροπή τώρα» στο ART 90,6 FM πιάσαμεουρανό. Ευχαριστώ γι αυτό όλους όσους βοηθούν και βοήθησαν ώστε να γίνει γνωστή η ραδιοφωνική μου φωνή και μέσα από τα ιντερνετικά μας ραδιόφωνα όπου η φωνή μου φτάνει σε ολόκληρη την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο. Όπου υπάρχουν Έλληνες και Ελληνίδες. Ευχαριστώ προτίστως την ιστοσελίδα triklopodia.gr που με μόνο συμφέρον την σωτηρία της Ελλάδας δημοσιεύει  κάθε μου άρθρο ελεύθερα. 

Επειδή μου το ζητήσατε, αλλά και επειδή η ομογένεια μέσα από τα ιντερνετικά μας ραδιόφωνα ενημερώνεται, αυτή την Δευτέρα 18 Ιουνίου επέλεξα η εκπομπή μου του Σαββάτου από το ART να προβληθεί και από τα: 

https://radionewsomega.blogspot.com

https://gerontasilarion.blogspot.com

σε 20 αναμεταδόσεις στην υφήλιο στις 10 το βράδυ. Συντονιστείτε! Όσοι περισσότεροι τόσο δυνατότερα θα δώσουμε την απάντηση μας στο καθεστώς της χούντας που σήμερα κυβερνά την χώρα χωρίς την λαϊκή δεδηλωμένη. 

Ραντεβού Δευτέρα 18 Ιουνίου στις 22.00 στα παραπάνω ραδιοφωνικά μπλόκς.

Επίσης έχετε την δυνατότητα πριν την ρίξουν να ακούσετε την εκπομπή μου παραμονή της μεγάλης προδοσίας και στο https://www.youtube.com/watch?v=lm2syRYZR2c

Ο Γέροντας Ιλαρίων (Θωμάς Κονσολάκης).

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ισόβια για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

***** ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ ****** Η φωτογραφία έχει ληφθεί χωρίς τη ρητή άδεια...

2 ΧΡΟΝΙΑ LOYAL CLUB ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ DJ DELEASIS

Με ένα μοναδικό πάρτι και καλεσμένους τον DJ Deleasis και τον Stefano Milato, γιόρτασαν τα 2 χρόνια...

«Γρηγορόσημα» και λοιπές «εξυπηρετήσεις» στην Διεύθυνση Μεταφορών Κιλκίς – 11 συλλήψεις

Στην δικογραφία που σχηματίστηκε για κατά περίπτωση εγκληματική οργάνωση περιλαμβάνει ακόμη 57 άτομαΚατά...

Συμβολικός αποκλεισμός της νότιας πύλης της ΔΕΘ – Αύριο στις 12 το αγροτικό συλλαλητήριο

Σε συμβολικό αποκλεισμό μισής ώρας, της νότιας πύλης του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, προχώρησαν ομάδες αγροτών, εκφράζοντας...

Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς. Μικροί...
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία