Δελτίο τύπου-Ντου ντου από παντού…Αυτό το Σάββατο 16 Ιουνίου το πρωί στις 10 και για δύο ώρες δεν πρέπει κανένας Έλληνας και καμία Ελληνίδα να λείψει από την συχνότητα του ART 90,6 FM - μέσω internet στο WWW.ARTFM906.GR και την εκπομπή «Ανατροπή τώρα» με τον Γέροντα Ιλαρίωνα.

Έρχεται σεισμός που θα ξεσκεπάσει όλο το σάπιο πολιτικό σύστημα.

Αδέλφια ο ορκισμένος ανθέλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μαζί με όλους όσους τον στηρίζουν, υλοποιούν και την τελευταία μεγάλη προδοσία πουλώντας την Ελληνική Μακεδονία μας.
Πρέπει να είμαστε αφυπνισμένοι. Τα έδωσε όλα και θα τελειώσει μόνο όταν καταστρέψει ολόκληρη την χώρα μας. Είναι δοτός ξένων κέντρων. Οφείλουμε όλοι οι πατριώτες Έλληνες να σταθούμε Εδώ και Τώρα απέναντι του και απέναντι τους. Καθοδηγούμενος από σκοτεινές λέσχες αποφάσεων έκλεψε την εξουσία και υλοποιεί όλα τα σχέδια τους.

Αντίσταση έως την Ανατροπή!

Καλεσμένος μου ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ένας πολιτικός άντρας που έχει την σημαία της Ελλάδας ψηλά και τον Σταυρό της Ορθοδοξίας στην καρδιά.
Μιλάει με λόγια ψυχής….
Ένας Παναγιώτης Ψωμιάδης όπως δεν τον ακούσατε ποτέ!
Μια συνέντευξη που θα σας καθηλώσει και θα συζητιέται για πολύ καιρό!
Ένας Παναγιώτης Ψωμιάδης που δεν φοβάται να τα βάλει με όλους τους πολιτικούς προδότες, αλλά και όσους τους εξυπηρετούν σήμερα.

«Ανατροπή τώρα» η Πατριωτική εκπομπή που τα βάζει με το σάπιο πολιτικό σύστημα!

Είμαι ο Γέροντας Ιλαρίων και όπως κάθε Σάββατο δίνω το σύνθημα:
«Ντου ντου από παντού».
Η Ελλάδα θα νικήσει!
Οι Έλληνες θα νικήσουμε!
Τίποτα μα τίποτα δεν μας σταματά!

Σας περιμένω όλους αυτό το ανατρεπτικό Σάββατο.

Εδώ ελεύθερο ραδιόφωνο.
Εδώ ελεύθερη φωνή.
Εδώ ελεύθερος Γέροντας Ιλαρίων (Θωμάς Κονσολάκης).